Ζαγόρι: Επιτυχείς διασώσεις δύο τουριστριών
Σε δύο ξεχωριστά περιστατικά στο Βίκο και το Τσεπέλοβο, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ διέσωσαν με ασφάλεια τουρίστριες που τραυματίστηκαν ή έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν δύο επιχειρήσεις διάσωσης τουριστριών από το Ισραήλ στην περιοχή του Ζαγορίου, το απόγευμα της Πέμπτης.
Η πρώτη επιχείρηση αφορούσε γυναίκα που τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε μονοπάτι της κοινότητας Βίκου. Η τουρίστρια μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε ασφαλές σημείο από κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ, της ΕΜΟΔΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, με τη συνδρομή της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Δείτε ακόμα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 15χρονος που κατέρρευσε σε γυμναστήριο στον Αλιμο
Η δεύτερη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Τσεπέλοβο, όπου νεαρή περιπατήτρια είχε χάσει τον προσανατολισμό της. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 14 πυροσβέστες, αστυνομικοί και ο πρόεδρος της κοινότητας, οι οποίοι την εντόπισαν και τη μετέφεραν με ασφάλεια σε προστατευμένο σημείο.
Οι δύο τουρίστριες είναι καλά στην υγεία τους
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
