Ζάκυνθος: Διασωληνωμένος 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό στο λιμάνι
Ο νεαρός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.
Διασωλημένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, νοσηλεύεται 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο
Το νέο περιστατικό βίας, έλαβα χώρα στην περιοχή του λιμανιού της Ζακύνθου, την στιγμή που οι νεαροί αποβιβάστηκαν από ημερόπλοιο που πραγματοποιούσε party. Για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου, έχουν συλληφθεί από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, δυο νεαροί ομοεθνείς του. Ο 23χρονος αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Spotify: Οι γονείς μπορούν πλέον να αφαιρούν τα παιδικά τραγούδια από το προφίλ τους
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα AirPods 5 είναι τα καλύτερα ανοικτά ακουστικά που έχει βγάλει η Apple
Ο μουσικός κόσμος του ρεμπέτικου στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
