Ζάκυνθος: Βρετανοί ξυλοκόπησαν άγρια Μαροκινό στο Λαγανά
Οι δύο Βρετανοί κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία κατά του 41χρονου, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στη Ζάκυνθο.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 41 ετών Μαροκινός που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο Βρετανούς. Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Οι δύο Βρετανοί κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία κατά του 41χρονου, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στη Ζάκυνθο.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, για τον άγριο ξυλοδαρμό του 41χρονου Μαροκινού, τις πρώτες πρωινές ώρες, της Τετάρτης (06.07.2022), στον Λαγανά.
Ο άτυχος άντρας οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι δύο Βρετανοί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιστορική στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Περεσιάδη
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Μικροσυνήθειες: Πώς ελάχιστα δευτερόλεπτα την ημέρα βελτιώνουν τη διάθεση μας
Ο Δημήτρης Παλούμπης με πολίτες στην Πλατεία Νόρμαν
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
