Ζώδια: Κριέ, αχνοφαίνεται μια… εμμονή με τα οικονομικά σου και μια καχυποψία σήμερα, πρόσεχε

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Πριν προλάβει καλά-καλά να χαρεί ο Ερμής στον Ταύρο, προσγειώνεται απότομα, καθώς σήμερα θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε σήμερα προβλέπονται αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας.

Δεν αποκλείονται, λοιπόν, στενόχωρα περιστατικά που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, δυσάρεστες ειδήσεις, συκοφαντίες και κακεντρεχή σχόλια, που θα μαθευτεί από πού προέρχονται, μικροατυχήματα ή ζημιά στο μεταφορικό ή επικοινωνιακό μας μέσο που δε γίνεται να αποκατασταθεί.

Πολύ πιθανή είναι και η αρνητική έκβαση γραφειοκρατικών ή πρακτικών υποθέσεων, όπως επίσης η απολυτότητα στις απόψεις και η λήψη αποφάσεων που είναι μονόδρομος.

 

Κριός

Σήμερα θα σχηματιστεί το τετράγωνο του Ερμή από τον 2ο σου με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου για να σε πιάσει εμμονή με τα οικονομικά σου. Θα είσαι γενικά καχύποπτος/η και όλοι θα πιστέψεις πως πάνε να σου φάνε λεφτά και να σε εκμεταλλευτούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με φίλους/ες και γνωστούς. Δεν ευνοούνται τα επιχειρηματικά ανοίγματα, γιατί θα έχεις απίστευτο πείσμα, θα εμμένεις στις απόψεις σου και το πιθανότερο είναι όντως να έχεις οικονομικές απώλειες. Μπορείς να κάνεις έρευνα σε τυχόν σχέδια και επενδύσεις αλλά μέχρι εκεί, χωρίς να βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η αντίθεση της Σελήνης από τον 6ο σου με τον Κρόνο από τον 12ο σου θα φέρει αίσθηση του ανικανοποίητου, τάση μοναξιάς και ενδεχομένως φοβίες και ανησυχία για θέματα υγείας.

 

Tαύρος

Περίεργη θα είναι η σημερινή ημέρα με τον Ερμή από τον 1ο σου να σχηματίζει τετράγωνο από τον 10ο σου και παράλληλα με την Σελήνη στον 5ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο προς τις μεσημβρινές ώρες. Στον χώρο της εργασίας θα νιώσεις ασφυκτική πίεση από ανθρώπους που ιεραρχικά έχουν ανώτερη θέση από την δική σου γιατί θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν τις σκέψεις σου, επιβάλλοντας τις δικές τους. Από την πλευρά σου, θα είσαι καχύποπτος/η, εμμονικά πεισματάρης. Και μόνο στην ιδέα πως θα σου επιβληθεί κάποιος/α, θα εμμένεις στις απόψεις σου πεισματικά, με αποτέλεσμα να κουράσεις και να κουραστείς. Το βράδυ θα είναι καλύτερη η διάθεση σου με το τρίγωνα της Σελήνης από τον 5ο σου με την Αφροδίτη, από τον 1ο σου. Θα έχεις ερωτική, ρομαντική και συντροφική διάθεση.

 

Δίδυμοι

 

Δύσκολη προμηνύεται η σημερινή ημέρα με τον Ερμή στον 12ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου και παράλληλα με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 4ο σου με τον Κρόνο από τον 10ο σου. Αφενός θα κολλάς σε πεσιμιστικές και εγωιστικές σκέψεις και αφετέρου θα έχεις έντονα αρνητικά συναισθήματα, φόβου, εμμονής και ανασφάλειας. Τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν, θα είσαι τελείως υποκειμενικός/η και θα έχεις ροπή σε παρασκηνιακές και παράνομες δραστηριότητες γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Σχέδια εκδίκησης και αντεκδίκησης, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κατασκοπίας και δεν συμμαζεύεται. Από την άλλη πλευρά προβλήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο θα επηρεάσουν αρνητικά την οικογένεια σου και το σπίτι και θα νιώσεις απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη.

 

Kαρκίνος

Με τα τετράγωνο του Ερμή στον 11ο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο σου, θα έχεις κάπως εγωιστική συμπεριφορά απέναντι σε φιλικά σου πρόσωπα με αποτέλεσμα να εμμένεις σε απόψεις που μπορεί να σκάσουν ακόμη και γάιδαρο. Οτιδήποτε θέλεις να συζητήσετε, θα εκφράζεσαι τελείως υποκειμενικά, απόλυτα χωρίς καμία αδιαλλαξία και το πιθανότερο είναι καταλήξετε σε διαφωνίες. Κι ενώ θα πιστεύεις πως εκφράζεις με ελευθερία την γνώμη σου, ουσιαστικά αυτό που θα καταφέρεις είναι να υιοθετήσεις το στυλ ενός φασίστα. Και καλά αυτό να συμβεί με φιλικά πρόσωπα που σε γνωρίζουν, στην αντίθετη περίπτωση όμως μπορεί να χάσεις την εύνοια κάποιων ανθρώπων που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Με την αντίθεση της Σελήνης από τον 3ο σου με τον Κρόνο από τον 9ο σου, είναι πιθανό μια νομική υπόθεση να έχει αργή εξέλιξη.

 

Λέων

Με το τετράγωνο του Ερμή στον 10ο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο σου, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο εξαιτίας κάποιων συνεργατών. Στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν τις απόψεις τους, θα σε πιέσουν, εμμένοντας στις ιδέες τους και αγνοώντας τις δικές σου. Βεβαίως χωρίς να το συνειδητοποιείς παρόμοια στάση και συμπεριφορά θα έχεις και εσύ με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή. Στον αισθηματικό τομέα ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε επηρεάσει με διάφορους ψυχολογικούς πολέμους και τερτίπια, κάποιες στιγμές χωρίς σεβασμό απέναντι σου και θα προκαλέσει την αντίδρασή σου. Με την αντίθεση της Σελήνης στον 2ο σου με τον Κρόνο από τον 8ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά προβλήματα, να καθυστερήσεις να πληρωθείς για παράδειγμα, ή να παρουσιαστούν προβλήματα με τα οικονομικά του/η συντρόφου σου.

 

Παρθένος

Αν βρίσκεσαι εν τω μέσω μια δίκης ή νομικής διαδικασίας γενικότερα, σήμερα με το τετράγωνο του Ερμή από τον 9ο σου με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, θα παρουσιαστούν αρκετά προβλήματα. Γενικά θα έχεις την τάση να εμβαθύνεις και να αναλύεις σε βάθος όμως την γνώμη και τις απόψεις σου θα τις εκφράζεις με επιβλητικό τρόπο χωρίς καμία διπλωματία. Θα είσαι αρκετά εύθικτος/η με την Σελήνη στον 1ο σου, πολύ περισσότερο τις ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 7ο σου. Θα αναγκαστείς να καταπιέσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα σε φορτώσουν τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο στην προσωπική σου ζωή. Ο/Η σύντροφός σου θα είναι επικριτικός/η και αυστηρός/η μαζί σου με αποτέλεσμα να σε ψυχράνει συναισθηματικά.

 

Zυγός

Με τον Ερμή στον 8ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, θα σε απασχολήσουν συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Θα έχεις έντονα αρνητικά συναισθήματα, φόβου, εμμονής και ανασφάλειας, θα κάνεις πεσιμιστικές σκέψεις και σενάρια τα οποία δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν πουθενά. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν και με τα παιδιά σου, τα οποία με πλάγιους και έμμεσους τρόπους θα προσπαθήσουν να σου πλασάρουν τις εγωιστικές τους συμπεριφορές. Οικονομικά θα πιεστείς και θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 12ο σου και να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 6ο σου, νιώθεις μόνος/η και εγκαταλελειμμένος/η και την ενέργεια σου να εξανεμίζεται.

 

Σκορπιός

Ενώ με την Σελήνη στον 11ο σου έχεις καλή και κοινωνική διάθεση, τα γεγονότα σε διαψεύδουν. Η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον 5ο σου, είναι πιθανό να σου στερήσει την δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποιες συναντήσεις και σχέδια, ενώ με το τετράγωνο του Ερμή από τον 7ο σου με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα τόσο στην σχέση με τον/η σύντροφό σου, όσο και με την πατρική σου οικογένεια. Απόφυγε να μοιραστείς σκέψεις και γεγονότα με τον/η αγαπημένο/η που αφορούν τους γονείς σου για να μην επηρεαστεί αρνητικά η σχέση σου. Πρόσεχε γιατί χωρίς να το συνειδητοποιείς επηρεάζεσαι και εκδηλώνεις εγωιστικές συμπεριφορές, προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις και την γνώμη σου και υποσκάπτεις την σχέση σου. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα και με συνεργάτες.

 

Tοξότης

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου με την Σελήνη στον 10ο σου, ωστόσο με την αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον 4ο σου, είναι πιθανό σήμερα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με την οικογένεια και το σπίτι να τα μεταφέρεις στην εργασία και να επηρεαστεί η απόδοση και αποτελεσματικότητα σου. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 6ο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πιθανό να εμμένεις στις απόψεις σου με πείσμα και ενώ όλοι/ες σου λένε πως έχεις άδικο, εσύ το βιολί σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, σταμάτα να επιμένεις όταν όλοι διαφωνούν μαζί σου για να αποφύγεις άγχος και εκνευρισμούς με συναδέλφους/φισσες, υφιστάμενους/ες και προϊστάμενους/ες. Δώσε προσοχή στην υγεία σου και κυρίως την ψυχική.

 

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανό σήμερα με το τετράγωνο του Ερμή από τον 5ο σου με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα παιδιά σου μέσω των οικονομικών. Ακόμη και αν δεν σου αρέσουν οι αντιλήψεις και απόψεις τους, απόφυγε να τα συνετίσεις με εκβιασμούς και απειλές ότι θα τα αποκληρώσεις και ότι άλλο σου κατέβη στο κεφάλι. Γενικότερα θα έχεις την τάση να θέλεις να επιβληθείς μέσω των οικονομικών και στον/η ερωτικό/η σου σύντροφο και φυσικά θα αντιμετωπίσεις τις αντιδράσεις του. Με την Σελήνη στον 9ο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 3ο σου, θα έχεις συντηρητική στάση και συμπεριφορά. Γενικά δεν θα χαρακτηρίζεσαι για τις προχωρημένες σου απόψεις ενώ δεν αποκλείεται να αναβληθούν κάποιες συναντήσεις ή να έχεις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.

 

Υδροχόος

Με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου να τετραγωνίζει τον Ερμή στον 4ο σου, δύσκολα θα αντέχεσαι σήμερα κι αυτό γιατί θα έχεις την τάση να ελέγχεις τους πάντες και τα πάντα με τρόπο εξουσιαστικό και επιβλητικό. Θα αδυνατείς να είσαι ευέλικτος/η, θα κολλάς σε σκέψεις με εμμονή και θα έχεις απίστευτο πείσμα. Σκληροπυρηνικός/η στις απόψεις σου, θα είσαι ένας μικρός/η δικτάτορας μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιδράσεις και προβληματικές καταστάσεις. Κάνε και λίγο πίσω για δικό σου καλό, για να αποφύγεις άγχος και εκνευρισμούς. Με την Σελήνη στον 8ο και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα έχεις τάσεις φιλαργυρίας ενώ δεν αποκλείεται να μην έχεις όντως χρήματα για να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας.

 

Ιχθύες

 

Με την Σελήνη στον 7ο σου ενώ εξαρτάσαι από τους/ις άλλους/ες, σχηματίζεται η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον 1ο σου και η συμπεριφορά σου γίνεται επικριτική με αποτέλεσμα να ψυχραίνεις εύκολα τους γύρω σου και κυρίως τον/η σύντροφό σου. Θα έχεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες και ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράζεσαι με το τετράγωνο του Ερμή στον 3ο σου με τον Πλούτωνα στον 12ο σου, δεν θα είναι ο ενδεδειγμένος. Αφενός θα κάνεις απίστευτα σενάρια, αφετέρου θα προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη και τις απόψεις σου ακόμη και αν ξέρεις πως είναι λάθος. Στις συζητήσεις σου θα χρησιμοποιείς ψυχολογικά παιχνίδια, εκβιασμούς και απειλές. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που στο τέλος θα αποβούν εις βάρος σου και να προτιμήσεις να μελετήσεις και να ερευνήσεις σε βάθος θέματα που σε αγγίζουν εσωτερικά.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

Αφρικανική σκόνη: Ποιες περιοχές θα «κοκκινίσουν» τις επόμενες ώρες ΧΑΡΤΗΣ

Πάτρα – Κύκλωμα ναρκωτικών: Κυβερνητική παρέμβαση για την αποκάλυψη της «Π», η φωτογραφία από τις φυλακές τους «έκαψε»

Μενίδι: «Θα σε σκοτώσω» έλεγε ο 50χρονος στην πρώην σύζυγό του πριν την δολοφονήσει ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν συμφώνησαν για δυο τηλεοπτικά debate