Ζώδια: Παρθένε, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες σήμερα και θα αγχωθείς περισσότερο απ’ ότι συνήθως

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε περιορισμένοι, πιεσμένοι ή καταπιεσμένοι, ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και δεν έχουμε το χρονικό περιθώρια να αναβάλουμε.

Οφείλουμε, όμως, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τη μουρμούρα και τη δυσφορία γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας άσκοπα. Επιπλέον, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

 

Κριός

Εξακολουθείς να διατηρείς την επικοινωνιακή σου τάση και σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο σου. Έχεις στο μυαλό σου σε μια νέα συμφωνία και ένα συμβόλαιο και νωρίς το πρωί που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 12ο σου, θα προβληματιστείς, θα σε πιάσουν ανασφάλειες τις οποίες θα πρέπει να προσπεράσεις. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί μια συνάντηση ή ακόμη καλύτερα, προσπάθησε να την αναβάλλεις ε για αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 1ο σου, δηλαδή νωρίς το απόγευμα που θα είσαι περισσότερο διορατικός/η, θα έχεις έξυπνες ιδέες και θα είσαι τόσο εγκεφαλικός/η και συναισθηματικός/η όσο πρέπει. Γενικότερα μπορείς να επιλέξεις τις απογευματινές ώρες για να στείλεις μηνύματα, να συλλέξεις πληροφορίες ή να επικοινωνήσεις με κοντινά σου άτομα.

 

Tαύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο σου τα οικονομικά σχέδια και πλάνα θα έχουν την τιμητική τους, αν και νωρίς το πρωί δεν ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές, οι αγορές και τα ρίσκα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο σου. Θα είσαι προϊδεασμένος/η και η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της ανασφάλειας σου, να είσαι κάπως σφιχτός/η κυρίως αν σου ζητήσουν χρήματα για να σου κάνουν κάποια εκδούλεψη. Δεν αποκλείεται αν σου χρωστά χρήματα κάποιος/α από τον φιλικό σου περίγυρο, να αδυνατεί να σου τα δώσει και να χαλαστείς. Ωστόσο νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα συναντήσει με εξάγωνο τον Ερμή από τον 12ο σου, θα μπορέσεις να κλείσεις μια συμφωνία για την οποία δεν χρειάζεται να βγάλεις ντελάλη και να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον 1ο σου ακόμη μια ημέρα εξακολουθείς να έχεις περίσσιο εγωισμό και να απαιτείς πράγματα για τον εαυτό σου. Ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 10ο σου, θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και μπορεί να νιώσεις πως είσαι μόνος/η χωρίς την στήριξη κανενός/καμίας. Είναι πιθανό να σε φορτώσουν με επιπλέον υποχρεώσεις και να αγχωθείς. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 11ο σου, θα έχεις καλύτερη διάθεση, αυξημένη επικοινωνιακή τάση και ανάγκη να εκφράσεις τις ιδέες και σχέδια σου σε ανθρώπους που μπορούν να σε κατανοήσουν και να στηρίξουν. Αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο, σήμερα είναι πιθανόν παρά τις επαγγελματικές αντιξοότητες να προκύψει μια νέα γνωριμία ή σχέση που θα φτιάξει την διάθεσή σου.

 

Kαρκίνος

Η εσωστρέφεια αλλά και η απομόνωση με την Σελήνη στον 12ο σου ενδέχεται να σου φέρει ανάμικτα συναισθήματα, κατά κύριο λόγο όμως θα είσαι ανασφαλής πολύ περισσότερο τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου. Κάποιες νομικές υποθέσεις δεν κυλούν τόσο ομαλά όσο θα ήθελες, ενώ αν βρίσκεσαι σε ταξίδι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις αναβολές και διάφορες μικροαναποδιές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μην είσαι απαισιόδοξος/η και φοβικός/η. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 10ο σου νωρίς το απόγευμα, ενδέχεται να εκφράσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου σε κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μιλήσεις μόνο για τον εαυτό σου χωρίς να προδώσεις μυστικά άλλων.

 

Λέων

Μια αρκετά κοινωνική ημέρα θα έχεις με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο σου εκτός από τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 9ο σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί κάποια από τα σχέδια σου θα μπλοκαριστούν με αποτέλεσμα να προκύψουν extra υποχρεώσεις. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις έναν/μια φίλο/η που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα και αντίστοιχα να προβληματιστείς και εσύ. Κατά τ’ άλλα η ημέρα θα εξελιχθεί ομαλά και νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 9ο σου, ενδέχεται να βρεθείς σε ένα σεμινάριο, μια συλλογική δραστηριότητα ή ακόμη και σε μια εκδήλωση, εγκαίνια, πρεμιέρα κτλ. που θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείς με κόσμο που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη μέσα από τον 10ο σου θα σου επιτρέψει να λειτουργήσεις αυθόρμητα και παρορμητικά στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο νωρίς το πρωί με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, θα πιεστείς και θα αγχωθείς περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Το κλίμα θα είναι αρκετά αρνητικό με κάποιους/ες συναδέλφους και αυτό, γιατί θα φροντίσουν, είτε να ρίξουν επάνω όλες τις ευθύνες και τυχόν λάθη που θα γίνουν, είτε να σε φορτώσουν με επιπλέον εργασίες. Θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέρθεις και να προωθήσεις την εργασία σου ύστερα από τις πιέσεις που θα δεχτείς. Νωρίς το απόγευμα θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο σου και θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις και πετυχημένες οικονομικές συναλλαγές.

 

Zυγός

Μια σχετικά ευχάριστη ημέρα για εσένα με την Σελήνη να κινείται και σήμερα στον 9ο σου. Ωστόσο νωρίς το πρωί ενώ θα είσαι αισιόδοξος/η και θα έχεις την διάθεση να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, θα αναγκαστείς να καταπιεστείς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 6ο σου. Οι επιπλέον υποχρεώσεις θα σε κάνουν προσωρινά να ξεχάσεις ελευθερίες και ονειροπολήσεις με αποτέλεσμα να φορτιστείς συναισθηματικά και σωματικά αφού θα νιώσεις κούραση. Παρόλα αυτά η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και μάλιστα νωρίς το απόγευμα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο σου, θα μπορέσει να χαλαρώσεις και να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

 

Σκορπιός

Περίσσια εσωστρέφεια κρύβει η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη μια ημέρα στον 8ο σου. Κρύβεις σκέψεις, λέξεις και συναισθήματα και ειδικά το πρωί που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 5ο σου, αισθάνεσαι μοναξιά, εγκαταλειμμένος/η, με αποτέλεσμα η ψυχολογία σου να πέφτει κατακόρυφα. Θα έχεις άγχος για οικονομικά ζητήματα, είτε πρόκειται για φορολογικές υποθέσεις, είτε για κληρονομικές., είτε ακόμη για τα χρήματα του/ης συντρόφου σου ή για την διατροφή σου αν είσαι χωρισμένος/η. Νωρίς το απόγευμα πάντως που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 6ο σου, θα είσαι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και ενδέχεται να βρεις τις λύσεις που σου λείπουν ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό σου επίπεδο και η καθημερινότητά σου.

 

Tοξότης

Για ακόμη μια ημέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο σου. Τίποτα δεν θέλεις να κάνεις μόνος/η, είσαι συντροφικός/η και η συναισθηματική σου κατάσταση επηρεάζεται άμεσα από του/ης αγαπημένου/η σου. Ωστόσο τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου, προβλήματα που θα προκύψουν θα σου χαλάσουν την διάθεση, το κλίμα θα είναι κάπως βαρύ και θα νιώσεις ασφυκτική πίεση. Το απόγευμα πάντως που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 5ο σου, θα έχεις ρομαντική και ερωτική διάθεση. Θα φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων, θα επιδιώξεις να βγεις έξω και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος/η επίλεξε εκείνες τις ώρες για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις τα μηνύματα σου.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα στον 6ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις πρακτικές εργασίες που αφορούν την καθημερινότητα σου και ειδικά τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 3ο σου, θα υπάρξουν προβλήματα, καθυστερήσεις και αναβολές που θα σε κουράσουν αρκετά. Θα γίνεις αρκετά επικριτικός/η, σκληρός/η και εύκολα θα κάνεις τους/ις άλλους να νιώθουν άσχημα, γι’ αυτό αν είσαι προσεκτικός/η στην κριτική σου. Με δυσκολία θα ανταπεξέρθεις στις αγγαρείες ενώ αν οδηγείς φρόντισε να είσαι υπομονετικός/η στις απέραντες ουρές που θα έχουν οι δρόμοι. Νωρίς το απόγευμα θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 10ο σου και είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν συζητήσεις που αφορούν τις συνθήκες εργασίας σου και πως μπορούν αυτές να βελτιωθούν.

 

Υδροχόος

Είναι μια ημέρα με την Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στον 5ο σου, που η διάθεση σου είναι παρόμοια με αυτήν που έχουμε όταν ετοιμαζόμαστε διακοπές. Ωστόσο δεν βρίσκεσαι διακοπές και αυτό θα είναι έντονο τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 2ο σου, που οικονομικά θέματα, θα μπλοκάρουν την δημιουργικότητά σου και την διάθεση να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Δεν είναι καλή ημέρα για ρίσκα και παράτολμες ενέργειες. Ωστόσο το απόγευμα που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή η Σελήνη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πολλές συζητήσεις για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, δοσοληψίες και συναλλαγές. Στον ερωτικό τομέα θα συναντηθείς με τον/η αγαπημένο/η σου ενώ αν είσαι ελεύθερος/η θα προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες και ανταλλαγές μηνυμάτων.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 4ο σου θα προκύψουν ζητήματα μέσα στο σπίτι με την οικογένεια σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 1ο σου, θα νιώθεις ανασφαλής και στην προσπάθεια σου να προστατέψεις τον εαυτό σου, θα γίνεις σκληρός/η, επικριτικός/η, σχεδόν σκληροπυρηνικός/η με αποτέλεσμα οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους να δοκιμαστούν. Καλό είναι να θυμάσαι πως τις δικές σου υποχρεώσεις, οφείλεις να τις διεκπεραιώσεις εσύ και όχι να τις φορτώσεις στους/ις άλλους/ες. Νωρίς το απόγευμα θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 2ο σου και είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις που αφορούν θέματα πατρικής περιουσίας και ακινήτων. Γενικότερα ο νους σου θα περιστρέφεται γύρω από νέες πηγές εσόδων.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει τελικά με την Boeing; – Πληθαίνουν τα περιστατικά

Μάκης Γιατράς στον Peloponnisos FM 104,1: «Η Ευρωλίγκα σε ελληνική ομάδα!»

Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι λίγες ώρες πριν από τον β’ ημιτελικό

Ηλεία – Μαζική δηλητηρίαση: «Ένα μικρό κομμάτι προβατίνας φάγαμε και…» – Τι απαντά ο ιερέας

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ