Ζώδια: Zυγέ, ζόρικη θα είναι η Πανσέληνος για εσένα, θα έχεις συναισθηματικές συγκρούσεις, θα προσπαθείς να βρεις τρόπους αλλά θα επηρεάζεσαι

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα το ξημέρωμα έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία έρχεται να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, να μας κάνει πιο ρεαλιστές και συνειδητοποιημένους, να μας δώσει να καταλάβουμε ότι το συναίσθημα, όταν δεν είναι αμοιβαίο, τότε δεν υπάρχει καμία ισορροπία.

Οφείλουμε λοιπόν, όντας απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, να επαναφέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, σε όλες τις σχέσεις μας, αλλά και να γίνουμε πιο αυστηροί στο πού δίνουμε την καρδιά ή την εύνοιά μας κι αν κάποιος/α είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης μας, να τον βγάλουμε σιγά-σιγά από τη ζωή μας.

 

Κριός

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο σου σε όψη με την Αφροδίτη του 4ου σου αλλά και τον Ποσειδώνα του 12ου σου και το παρασκήνιο σε σχέση με τα επαγγελματικά σου καλά κρατεί. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στις εξελίξεις και στα δρώμενα της εργασίας, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποιους κύκλους, να ολοκληρώσεις μια δουλειά που σου έχει ανατεθεί, ακόμη και να φύγεις από την συγκεκριμένη εργασία για να αναλάβεις ένα νέο πόστο αλλού. Όσο και αν απογοητευτείς, θα έχεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων και ίσως είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και τα της οικογενείας σου. Γενικότερα ολοκληρώνεται η διάψευση προσδοκιών που είχες και οι ανασφάλειες, μπαίνει τέλος στο παρασκήνιο αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες απομυθοποιήσεις.

 

Tαύρος

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο σου σε όψη με την Αφροδίτη του 3ο σου αλλά και τον Ποσειδώνα του 11ου σου, για να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα εκπαίδευσης μιας και ολοκληρώνεται ο κύκλος των μαθημάτων σου, ή ολοκληρώνεις τις σπουδές σου. Τα αποτελέσματα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να διαψευστούν κάποια όνειρα και προσδοκίες για ένα μακρινό ταξίδι. Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με συγγενείς και γνωστούς/ες και να κληθείς να παρηγορήσεις και να δώσεις κουράγιο και στήριξη, δίνοντας στις καταστάσεις μια άλλη διάσταση, περισσότερο αισιόδοξη και πρακτική παράλληλα, αφού αν μη τι άλλο, θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και εύκολα θα μπορεί να κατανοήσεις και να μπεις στην θέση των άλλων.

 

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 8ο σου και με επιρροές από την Αφροδίτη στον 2ο σου και του Ποσειδώνα στον 10ο σου, θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία δύσκολα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις. Η τάση σου για σπατάλη δεν λέει να μειωθεί και από την άλλη μπορεί να υπάρξουν θέματα με τον/η εργοδότη σου, να πάρεις λιγότερα χρήματα για παράδειγμα ή, να σε βάλει «στον πάγο» για ένα διάστημα έως ότου σου αναθέσει κάποια καθήκοντα. Χρέη και δάνεια μάλλον αποφεύγεις να τα πληρώσεις, προκειμένου να έχεις γεμάτο το πορτοφόλι σου, να μην νιώθεις ανασφάλεια αλλά και για να χαλάς όπου γουστάρεις και επιθυμείς. Θα είσαι σαν ένα μικρό κακομαθημένο παιδί που θα εξαρτάται από τις υλικές του κτήσεις γι’ αυτό κανόνισε την πορεία σου.

 

Kαρκίνος

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 7ο σου και με επιρροές από την Αφροδίτη στον 1ο σου και τον Ποσειδώνα στον 9ο σου, κορυφώνονται τα γεγονότα σε σχέση με τον/η σύντροφό σου και τις συνεργασίες σου. Κάποιες σχέσεις μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους, ειδικά αν είναι τοξικές για την φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Ωστόσο, αν οι σχέσεις σου ήταν τεταμένες το προηγούμενο δεκαπενθήμερο, τώρα θα έρθουν στο προσκήνιο για να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να «λήξει το εμπάργκο». Για μια νομική υπόθεση ενδέχεται να δυσαρεστηθείς από τις εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις απογοήτευση για ένα ταξίδι που έχεις οργανώσει ήδη με τον/η σύντροφό σου, ή ακόμη και για τις σπουδές σου αν είσαι φοιτητής/τρια. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε τον εαυτό σου, χωρίς να ξεχάσεις όμως, πως υπάρχουν και άλλοι/ες που σε χρειάζονται.

 

Λέων

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο σου όψη με την Αφροδίτη του 12ο σου και τον Ποσειδώνα του 8ο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και υποθέσεις ρουτίνας που σε κουράζουν και σε κάνουν να βαριέσαι. Νιώθεις ανικανοποίητος/η τόσο από την καθημερινότητα σου, όσο και από τα χρήματα που αμείβεσαι με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή διάθεση. Θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις και ανθρώπους που σε αγχώνουν, ή σου προσθέτουν ενοχές και διλήμματα. Μια ερωτική σχέση την οποία διατηρείς κρυφή, θα σε δυσκολέψει και θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα. Προκειμένου να επιβαρυνθείς ψυχολογικά ασχολήσου με την ευεξία και την σωματική σου κατάσταση κάνοντας διαλογισμό ή άλλου είδους εναλλακτικές θεραπείες.

 

Παρθένος

Ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, παιδιά, όνειρα και στόχοι, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στον 5ο σου με όψη με την Αφροδίτη του 11ου σου και τον Ποσειδώνα του 7ου σου, θα έρθουν στο προσκήνιο για να κλείσεις λογαριασμούς που άνοιξες μαζί τους πριν από δεκαπέντε ημέρες. Θα πρέπει να εξισορροπήσεις τις ανάγκες του/ης αγαπημένου/ης σου και των παιδιών σου, σε σχέση με τους στόχους και τα οράματα που έχεις για το μέλλον. Μπορεί ακόμη, την τελευταία περίοδο να έχεις αμελήσει το ταίρι σου εξαιτίας της αυξημένης κοινωνικότητας που έχεις και να παραπονεθεί, αν και εδώ που τα λέμε έχει πρώτος/η φροντίσει να σε κουράσει με την συμπεριφορά σου και να απογοητέψει. Μια φιλική σχέση ενδέχεται να μετατραπεί σε ερωτική και να ενθουσιαστείς με την τροπή που παίρνει. Ωστόσο κράτα, μικρό καλάθι.

 

Zυγός

Αρκετά ζόρικη θα είναι η συγκεκριμένη Πανσέληνος για εσένα αφού θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στον 4ο σου και σε όψη με την Αφροδίτη του 10ου σου και τον Ποσειδώνα του 6ου σου. Τόσο οι υποχρεώσεις της οικογένειας, όσο και της καριέρας σε έχουν κουράσει με αποτέλεσμα στην καθημερινότητα σου να νιώθεις διαρκώς άρρωστος και χωρίς καθόλου ενέργεια. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο ώστε να εξισορροπήσεις τα παραπάνω διότι στο τέλος θα γεμίσεις με ψυχοσωματικά. Για θέματα ακινήτων, αγοραπωλησιών και ιδιωτικών επιχειρήσεων «έφτασε ο κόμπος στο κτένι» και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις. Θα έχεις συναισθηματικές συγκρούσεις, θα προσπαθείς να βρεις πρακτικούς τρόπους αλλά παράλληλα θα επηρεάζεσαι συναισθηματικά και ο πόλεμος μέσα σου τελειωμό δεν θα έχει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και βασίσου στους δικούς σου οικείους ανθρώπους.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο σου και σε όψη με την Αφροδίτη στον 9ο σου και τον Ποσειδώνα στον 5ο σου. Θα έχεις τάσεις φυγής και αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις με το φυσικό σου σώμα, θα ταξιδέψεις με το νοητικό, προκειμένου να αλλάξεις εικόνες και να αποφύγεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας σου. Ενδέχεται να σε απασχολήσουν νεφελώδη νομικά ζητήματα για τα οποία θα αμφισβητήσεις ακόμη και την κρίση σου και θα μπεις σε ηθικά διλήμματα. Καθημερινά ζητήματα ίσως διαπιστώσεις πως δεν τακτοποιούνται εύκολα, εξαιτίας παρανοήσεων γι’ αυτό, για ότι ακούς και λες καλό είναι, να είσαι επιφυλακτικός/η. Σχέσεις με συγγενείς μάλλον σε απογοητεύουν, ενώ αν έχεις παιδιά, προσπάθησε να βρεις διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, αν δεν θέλεις να σε παραμυθιάζουν ή να κρύβονται πίσω από χαζές δικαιολογίες.

 

Tοξότης

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στον 2ο σου σε όψη με την Αφροδίτη από τον 9ο σου και σε όψη με τον Ποσειδώνα στον 4ο σου, για να ανακινήσει γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Ίσως προκύψουν ζημιές στο σπίτι, ενδεχομένως με τα υδραυλικά και να χρειαστεί να δώσεις χρήματα προκειμένου να τακτοποιήσεις τις φθορές. Θα έχεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων ή του μεγέθους των ζημιών, ενώ γενικότερα δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κληρονομικές υποθέσεις, θέματα διατροφής αν είσαι χωρισμένος/η, ή φορολογικές εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώθεις πάθη και συναισθήματα να φουντώνουν, παράλληλα όμως και το αίσθημα της ζήλειας και της κτητικότητας.

 

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου στον 1ο σου και σε όψη με την Αφροδίτη από τον 7ο σου και τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, θα προκύψουν θέματα, τόσο με τις συνεργασίες σου όσο και με τα αισθηματικά σου. Το προηγούμενο διάστημα αν ξεκίνησε κόντρα με έναν/μια συνεργάτη, πρόσεξε πως θα την διαχειριστείς για να μην μπει σε κίνδυνο η σχέση σας. Το πιθανότερο είναι να μπλέχτηκες σε λόγια και να έκανες σχόλια ανυπόστατα και τώρα να γυρίσουν όλα εις βάρος σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να εξομαλύνεις τις διαφορές ή τις αντιπάθειες που δημιουργήθηκαν. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς, με αποτέλεσμα να νιώθεις αδικημένος/η, να βγάζεις παράπονα και κυκλοθυμία. Αυξάνεται η κοινωνικότητα σου και δημιουργείς νέες γνωριμίες για τις οποίες θα σου πρότεινα να είσαι επιφυλακτικός/η σε ότι λες και ακούς.

 

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο να συμβαίνει στον 12ο σου, στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε όψη με την Αφροδίτη στον 6ο σου και τον Ποσειδώνα στον 2ο σου, δεν θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις υποθέσεις της άμεσης καθημερινότητάς σου και αυτό γιατί σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχεις την ανάγκη να εμβαθύνεις στον ψυχικό σου κόσμο, να αποτραβηχτείς από κοινωνικότητες και υποχρεώσεις προκειμένου να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να βρεις λύσεις σε όλα όσα σου προκαλούν ανασφάλειες και διλήμματα. Θα κρύβεις τα συναισθήματα και τα σχέδια σου, ειδικά αν πρόκειται για οικονομικά θέματα τα οποία σε ταλαιπωρούν και σου φέρνουν αβεβαιότητα. Αρνητικά συναισθήματα, φοβίες ή ενοχές δεν θα λείψουν γι’ αυτό φρόντισε να απελευθερωθείς απ’ όσα σε στοιχειώνουν. Άφησε το παρελθόν εκεί που ανήκει και συγκεντρώσου στο παρόν και στο μέλλον.

 

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο να ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο σου και σε όψη με την Αφροδίτη του 5ου σου και τον Ποσειδώνα του 1ο σου, ετοιμάσου να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, αρχικά στα όνειρα και την φαντασία σου, με κάποιον/α που ανήκει στον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο, ή ακόμη και σε μια ομάδα πολιτική, αθλητική και κοινωνική. Θα έχεις τάσεις τάσεις φυγής, υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις, κυκλοθυμία και παράλληλα, φλερτ και ερωτικές γνωριμίες. Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος και δικτυώνεσαι αρκετά καλά, ωστόσο απόφυγε στις συζητήσεις σου να δίνεις υποσχέσεις που ακόμη και εσύ ο/η ίδιος/α δεν γνωρίζεις αν θα μπορέσεις να κρατήσεις. Αν δεν προέκυψε μια εγκυμοσύνη, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, ούτε να αλλάζεις τα σχέδια και τους στόχους σου, περιμένοντας απλά να συμβεί.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης τις επόμενες ημέρες

Φωτιά στην Ηλεία: Ένας νεκρός στη φωτιά της Μυρτιάς

Που επιλέγουν να πάνε διακοπές και γιατί οι Πατρινοί, υπεύθυνοι ταξιδιωτικών πρακτορείων στην «Π»

Φωτιά στη Ηλεία: Υλικές ζημιές στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς στα Χανάκια

Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ηλεία – Πέφτουν οι άνεμοι, παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ