Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: «Με ξάφνιασε, Δεν το πίστευα. δεν το πιστεύω»
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ίδια ακόμη δεν το μπορεί να το πιστέψει.
Αιφνιδίασε ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη, ενώ η απώλεια της θορύβησε τον καλλιτεχνικό κόσμο και ηθοποιούς που την γνώριζαν και δούλεψαν μαζί της, έσπευσαν να μιλήσουν για την αείμνηστη ηθοποιό που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.
Ανάμεσά τους και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την συνάδελφο και φίλη της σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Με ξάφνιασε, Δεν το πίστευα. δεν το πιστεύω. Ήταν αγαπημένο πρόσωπο, μιλούσα συνέχεια με τη Ντόρα να μαθαίνω νέα της» είπε αρχικά, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και τη Ντόρα Δούμα, με την οποία η αείμνηστη ηθοποιός συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια και ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν πολύ χαρούμενη πολύ απλή, εμένα ήταν φίλη μου από παλιά από όταν πρωτοβγήκε, είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο. Περνούσαμε πολύ ωραία με τη Μάρθα, έκανε τα αστεία της, τις πλάκες της χαριτωμένο κορίτσι. Πολύ απλή μα δεν χρειάζεται να έχει σταριλίκια. Όταν είναι σταρ δεν το χρειάζεται».
Για την κινηματογραφική πορεία της και τις συνεργασίες της Μάρθας Καραγιάννη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Βοηθούσε (τους συναδέλφους της). Οι ταινίες της όλες σχεδόν ήταν με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος όλων οπότε η Μάρθα πέρασε πολύ όμορφα, αγαπήθηκε».
«Προχθές έβλεπα μία ταινία της που χόρευε, πολύ καλή. Δούλευε, δούλεψε σκληρά, δεν έγινε έτσι» είπε τέλος.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
Η φωτογραφία που ανέβασε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Instagram
Με μια φωτογραφία από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζω Σαπουντζάκη αποχαιρέτησε τη Μάρθα Καραγιάννη, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram, έγραψε: «Η πρώτη μας ταινία… Η πρώτη μας φωτογραφία… Η πρώτη μας ματιά… Αντίο γλυκιά μου Μάρθα Καραγιάννη… Πάντα θα θυμάμαι την πρώτη μας γνωριμία που θα μείνει παντοτινή… Σ’ αγαπώ, καλό σου ταξίδι… Ζωζώ».
Η φωτογραφία είναι από τη ταινία «ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ» και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη και Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Δείτε τη δημοσίευσή της
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
