ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπαγγέτι μανιτάρια

Σπαγγέτι μανιτάρια



Υλικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλίτσα μπούκοβο
1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στα δύο
1 πακέτο σπαγγέτι
3 κούπες σπανάκι
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα


Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια κομμένα, για 5-7 λεπτά
Αφήστε να διώξει όλα τα υγρά που θα βγάλουν τα μανιτάρια
Προσθέστε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και ροδίστε ακόμη 3 λεπτά
Προσθέστε ντοματίνια και ροδίστε καλά -Ρίξτε 1 ποτήρι νερό (ή ζωμό λαχανικών) και αφήστε να βράσει για 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά
Προσθέστε το σπάνακι σιγά σιγά και αναμείξτε καλά
Στο μεταξύ θα έχετε βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια
Προσθέστε τα στο τηγάνι, αναμείξτε, ρίξτε παρμεζάνα και σερβίρετε με μαϊντανό ή βασιλικό


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:16]  Τριφτή μηλόπιτα
[χθες 12:39]  Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά
[χθες 09:00]  Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:28:46]