ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο

Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο



Υλικά συνταγής για κοτόπουλο (για 6 μερίδες)

Ενα ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
4 κουταλιές της σούπας μέλι
Λίγη σόγια σος
Μισό ποτηράκι λευκό κρασί
Σκόρδο (και σκόνη και φρέσκο στον τρίφτη)

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε και σκόνη σκόρδου
Βάζουμε ελάχιστο λάδι σε ένα τηγάνι
Μόλις κάψει το λάδι βάζουμε το κοτόπουλο και το γυρνάμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε το λιωμένο φρέσκο σκόρδο
Και προσθέτουμε διαδοχικά το μέλι, το νερό, τη σόγια σος, το κρασί.
Αφήνουμε να ψηθεί για περίπου μισή ώρα (ανάλογα με την κουζίνα μας).
Σερβίρουμε με ρύζι ή για όσους προτιμούν και αντέχουν, τηγανιτές πατάτες!
Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:48:32]