ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και παρμεζάνα

Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και παρμεζάνα



Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
450ml ζωμό κοτόπουλου
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
250γρ. Ζυμαρικά πέννες
150γρ. / 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Φρέσκο βασιλικό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κοτόπουλο και το σκόρδο.
Αφού πάρει χρώμα σβήνουμε με το ζωμό, ο οποίος πρέπει να είναι ζεστός και συμπληρώνουμε και την κρέμα γάλακτος
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τα ζυμαρικά και αφού πάρουν βράση, σκεπάζουνε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 15' με 20' λεπτά να γίνουν οι πέννες
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά να λιώσει
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:43]  Ψευτομουσακάς
[χθες 22:57]  Μανιτάρια γεμιστά με τυρί και...
[χθες 10:42]  Τραγανά σιροπιαστά τουλουμπάκια
[χθες 12:00]  Δροσιστική σπιτική λεμονάδα
[χθες 09:05]  Πρασόπιτα με τυριά
[χθες 22:53]  Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού
[χθες 12:08]  Cheesecake σοκολάτα με τυρί κρέμα
[χθες 11:05]  Σπαγγέτι με μπολονέζ μανιταριών








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [01:59:07]