ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Γιαουρτοζελέ με φράουλες



Υλικά

2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
400γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
400ml κρέμα γάλακτος
ξύσμα ενός λεμονιού
4 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
φράουλες για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Το αφήνετε να γίνει χλιαρό.

Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ρίχνετε σε μπολ το γιαούρτι και το ανακατεύετε με τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτετε σιγά-σιγά το ζελέ, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτετε τέλος το ξύσμα λεμονιού, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζετε το μίγμα σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 6 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε γαρνίρετε με φράουλες ολόκληρες ή κομμένες σε φέτες.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:00]  Δροσιστική σπιτική λεμονάδα
[χθες 09:05]  Πρασόπιτα με τυριά
[χθες 22:53]  Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού
[χθες 12:08]  Cheesecake σοκολάτα με τυρί κρέμα
[χθες 11:05]  Σπαγγέτι με μπολονέζ μανιταριών
[χθες 11:51]  Ανατολίτικοι φακοκεφτέδες
[χθες 15:05]  Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι
[χθες 09:54]  Φοκάτσια με τοματίνια,...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [03:19:23]