ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τορτελίνια με σως γιαουρτιού και πάπρικα

Τορτελίνια με σως γιαουρτιού και πάπρικα



Υλικά για 2-4 άτομα

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
μαϊντανό

Εκτέλεση

Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες και τους χρόνους της συσκευασίας.
Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
Προσθέτετε το γιαούρτι.
Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
Αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με φύλλα μαϊντανού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες
[χθες 09:49]  Γιουβαρλάκια αυγολέμονο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:48:26]