ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πατατοσαλάτα με μπέικον και σοταρισμένα κρεμμύδια

Πατατοσαλάτα με μπέικον και σοταρισμένα κρεμμύδια



Υλικά

1 κιλό πατάτες
6 φέτες μπέικον
3 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα καλά
1 φλιτζανάκι του καφέ μαϊντανό
1 φλιτζάνι λάδι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας

Διαδικασία

Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βράζετε με τη φλούδα τους, σε άφθονο νερό για 45 λεπτά τουλάχιστον και μέχρι να γίνουν τρυφερές.

Όσο βράζουν οι πατάτες, κόβετε το μπέικον σε μικρά τετραγωνάκια και το σοτάρετε σε ένα σαγανάκι μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβετε τα κρεμμύδια σε σπιρτόξυλα και τα σοτάρετε στο ίδιο σαγανάκι που ψήθηκε το μπέικον χωρίς να προσθέσετε λάδι.

Καθαρίζετε τις βρασμένες πατάτες και τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά και ρίχνετε μέσα τις πατάτες να σοταριστούν, ανακατεύοντας απαλά να μη διαλυθούν. Προσθέτετε το καβουρδισμένο μπέικον και τα κρεμμύδια.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα, το ξίδι και τη σάλτσα σόγιας. Σερβίρετε τις πατάτες σας στη σαλατιέρα. Τις περιχύνετε με το μίγμα μπέικον κρεμμυδιών. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

πηγή: olivemagazine.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:11]  Μελομακάρονα χωρίς ψήσιμο
[χθες 10:11]  Ριζότο με μανιτάρια
[χθες 12:21]  Σουβλάκια κοτόπουλου με σως...
[χθες 11:11]  Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα
[χθες 09:42]  Βολοβάν με κοτόπουλο και παρμεζάνα
[χθες 13:14]  Pancakes με μπανάνα
[χθες 12:40]  Τάκος με γαρίδες και σος κόλιανδρου
[χθες 10:32]  Μανιταρόσουπα με κρέμα γάλακτος








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:04:45]