ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

Πίτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα



Υλικά

1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
2 αβγά
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
Βήμα 3
Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
Βήμα 4
Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
Βήμα 6
Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Βήμα 7
Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:31]  Κοτόπουλο «πεταλούδα» στη σχάρα
[χθες 09:49]  Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και...
[χθες 10:53]  Μανιτάρια φρικασέ µε αλευρολέµονο
[χθες 10:17]  Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:38:19]