Δήμος Αιγιάλειας: Διευκρινίσεις από την αντιδημαρχεία Παιδείας για τη στάση του Δήμου για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Απάντηση της αντιδημαρχίς Παιδείας του Δήμου Αιγιάλειας στην παράταξη «Μπροστά»για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Δήμος Αιγιάλειας: Διευκρινίσεις από την αντιδημαρχεία Παιδείας για τη στάση του Δήμου για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Με αφορμή τις «εκτιμήσεις» της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ για την πορεία του αγώνα των φορέων της Αιγιάλειας για το τμήμα Φυσικοθεραπείας, η αντιδημαρχία Αξιοποίησης – Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας, Παιδείας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιάλειας αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Η δημοτική αρχή δεν έχει βάσιμους λόγους να αμφισβητεί τις προθέσεις μελών του δημοτικού μας συμβούλιου, παρά το γεγονός ότι  δεν επέδειξαν όλοι την ίδια υπεύθυνη στάση, για τον κοινό σκοπό της παραμονής της Φυσικοθεραπείας στην πόλη.

Με αφορμή τις «εκτιμήσεις» της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ για την πορεία του αγώνα μέχρι σήμερα, που είχε σαν πραγματικό αποτέλεσμα την έκδοση του ΦΕΚ για τους εισακτέους του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 με τη Φυσικοθεραπεία να προβλέπει 170 νέους εισακτέους για το Αίγιο και την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι σήμερα στα μηχανογραφικά  η έδρα της σχολής είναι το Αίγιο, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

-Ουδέποτε η δημοτική αρχή εναπόθεσε τις ελπίδες μόνον στη στάση ή τις ενέργειες των κυβερνητικών βουλευτών από τους οποίους περιμένουμε και ζητήσαμε να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημα της πόλης μας.

-Με καθημερινή παρουσία και επιχειρήματα στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αναδείξαμε όλα τα ακαδημαϊκά κριτήρια καταρρίπτοντας κάθε επιχείρημα που προέβαλλε ο Πρύτανης για τη μεταφορά της έδρας της σχολής στην Πάτρα.

-Σε ότι αφορά δε τη μορφή των κινητοποιήσεων αυτές- κρίνοντας πάντα τις συνθήκες  που επικρατούσαν- έπρεπε να γίνουν  στο σωστό χρόνο και να συνάδουν με τη στόχευση αναλόγως των δεδομένων. Αυτό άλλωστε αναλύθηκε και παρουσιάστηκε στη σύσκεψη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όπου σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης υποδήλωσαν τη στάση τους ως ΕΝΙΑΙΑ κι ως εκ τούτου οποιαδήποτε παρέκκλιση από την κοινή γραμμή τη δεδομένη στιγμή είναι άκαιρη και άσκοπη για την ευόδωση του κοινού σκοπού.

-Η δημοτική αρχή, πιστή στην υπόσχεσή της να δώσει τον ανυπέρβλητο αγώνα, με κάθε μέσο για την παραμονή της σχολής στο Αίγιο, συνεχίζει με προσεκτικά βήματα κερδίζοντας κάθε μέρα καθοριστικές  «μάχες» με ουσιαστικό στόχο την τελική έκβαση της υπόθεσης για την παραμονή της σχολής στο Αίγιο».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ