Διπλό «ευχαριστώ» από τον Απόλλωνα

Διπλό «ευχαριστώ» από τον Απόλλωνα

Δυο ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα ο Απόλλων για να ευχαριστήσει ανθρώπους που τον στήριξαν την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

–  Η διοίκηση του Α.Σ OSCAR ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αθλητικής χρονιάς και της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2, θα ήθελε και δημοσίως να ευχαριστήσει την ιατρό κα. Ελένη Παπαευθυμίου καθώς και το προσωπικό του Ιατρικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου «ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ», που με την επιστημονική κατάρτιση και τον επαγγελματισμό τους στάθηκαν δίπλα στην επιτυχή προσπάθεια της ομάδας μας, για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

– Ο Oscar Απόλλων Πάτρας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική στάση όλων των ανθρώπων της ομάδας του Ολυμπιακού μετά την λήξη του αγώνα στην Πάτρα, μιας και όλη η αποστολή παρέμεινε στον πάγκο, ενώ παράλληλα γινόταν η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας. Η έμπρακτη απόδοση ευσήμων στον νικητή Απόλλωνα και ο σεβασμός που έδειξαν σε όλη τη διαδικασία, ήταν ανάλογη του πολύ μεγάλου ειδικού βάρους που υπάρχει σε αυτόν τον Σύλλογο και είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων. Τους ευχόμαστε από την πλευρά μας να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ