Ενα γκολ για Ευφροσύνη Τσιμάρα και νίκη με Γαλλία

Ασταμάτητη η Εθνική μας ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σίμπενικ, πέτυχε ένα γκολ και η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ.

Τσιμάρα Χαμόγελα στην Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων για το 3 στα 3

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων έκανε το 3 στα 3 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17, που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας, καθώς επικράτησε της Γαλλίας με 22-13. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν προβάδισμα με 8-2, στα μισά της 2ης περιόδου, όμως η Γαλλία κατάφερε να μειώσει σε 10-9, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, ωστόσο, έδωσε μία άνετη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με το τελικό σκορ να λήγει 22-13. Η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ πέτυχε ένα γκολ με την Εθνική μας. Τα 8λεπτα: 3-1 , 6-6, 7-2 , 6-4.

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Σάντα 3, Καλογεροπούλου, Σιούτη 4, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Κυριακάκη 3, Μήτσου.

ΓΑΛΛΙΑ: Μερτινό-Περέτ, Ντολίν 6, Τζ. Ριμπ, Αντρέ, Μεκί, Λ. Βερνού 2, Μπακλ, Ερτό 1, Ε. Βερνού 3, Καντάν 1, Ρασπό, Σ. Ρίμπ, Ναμπί.