Η ΝΕΠ στήριξε Λιόλιο και τον συνεχάρη για την εκλογή του

Πώς να μην είναι χαρούμενοι στη ΝΕΠ, καθώς μια ακόμη επιλογή τους σε εκλογές Αθλητικής Ομοσπονδίας (είχε προηγηθεί ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στην ΚΟΕ και τώρα ο Βαγγέλης Λιόλιος στην ΕΟΚ) πέτυχε την εκλογή της στην προεδρεία!

Η ΝΕΠ στήριξε Λιόλιο και τον συνεχάρη για την εκλογή του Η ΝΕΠ στήριξη από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου

Η ΝΕΠ στήριξε Βαγγέλη Λιόλιο στις εκλογές της ΕΟΚ και ήταν από τις πρώτες ομάδες που έσπευσαν να συγχαρούν τον καινούργιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Ναυταθλητική Ενωση Πατρών συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την πανηγυρική και πανάξια εκλογή του στην θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογός μας και του εύχεται καλή θητεία και επιτυχίες στο έργο του. Πολλά συγχαρητήρια και στον Κώστα Μαρλαφέκα και στον Νίκο Νικολόπουλο για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ., πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο για την περιοχή μας. Μια νέα εποχή ξημέρωσε για το ελληνικό μπάσκετ και η ΝΕΠ θα στηρίξει τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ σε ό,τι της ζητηθεί. Δίνουμε πάσα και στο πόλο και στο μπάσκετ! Πάμε δυνατά!».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ