Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος για… το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά

Ο Χρήστος Μπιτσάκος δέχτηκε τα συγχαρητήρια για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ17 και από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος για... το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος με την οικογένεια Μπιτσάκου

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος υποδέχθηκε τον Χρήστο Μπιτσάκο και τον συνεχάρη για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ17.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου έχει τίτλο «Μια οικογένεια ταγμένη στο πόλο» και αναφέρει τα εξής: «Ο Χρήστος Μπιτσάκος, μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο εφήβων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γενιά μιας χρυσής φουρνιάς με ταλέντο κ όνειρα που θα μας προσφέρουν πολλές κ μεγάλες συγκινήσεις.  Το μέλλον είναι μπροστά! Η οικογένεια Μπιτσάκου είναι “πολιστική “… Είναι το ζωντανό παράδειγμα  της φράσης “το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά”… Ο πατέρας του, ο πρώην διεθνής άσος Δημήτρης Μπιτσάκος, σπουδαίος φουνταριστός που σήμερα είναι προπονητής αλλά κ ένας  πολύτιμος συνεργάτης στην ΠΔΕ. Η μητέρα του, η Βούλα Μανέτα, πρώην διεθνής τερματοφύλακας. Οικογένεια που έχει το πόλο στο DNA. Συγχαρητήρια σε όλους σας  για τη σπουδαία διάκριση! Μας χαρίσατε χαμόγελα και στιγμές περηφάνιας!».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ