Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος για… το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά

Ο Χρήστος Μπιτσάκος δέχτηκε τα συγχαρητήρια για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ17 και από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

Σακελλαρόπουλος Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος με την οικογένεια Μπιτσάκου

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος υποδέχθηκε τον Χρήστο Μπιτσάκο και τον συνεχάρη για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ17.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου έχει τίτλο «Μια οικογένεια ταγμένη στο πόλο» και αναφέρει τα εξής: «Ο Χρήστος Μπιτσάκος, μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο εφήβων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γενιά μιας χρυσής φουρνιάς με ταλέντο κ όνειρα που θα μας προσφέρουν πολλές κ μεγάλες συγκινήσεις.  Το μέλλον είναι μπροστά! Η οικογένεια Μπιτσάκου είναι “πολιστική “… Είναι το ζωντανό παράδειγμα  της φράσης “το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά”… Ο πατέρας του, ο πρώην διεθνής άσος Δημήτρης Μπιτσάκος, σπουδαίος φουνταριστός που σήμερα είναι προπονητής αλλά κ ένας  πολύτιμος συνεργάτης στην ΠΔΕ. Η μητέρα του, η Βούλα Μανέτα, πρώην διεθνής τερματοφύλακας. Οικογένεια που έχει το πόλο στο DNA. Συγχαρητήρια σε όλους σας  για τη σπουδαία διάκριση! Μας χαρίσατε χαμόγελα και στιγμές περηφάνιας!».