Σιγκαπούρη: Φωτιά σε δύο μεγάλα δεξαμενόπλοια ΦΩΤΟ

Η MPA «ζήτησε από διερχόμενα πλοία να συμμετάσχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης».

Χούθι

Στις 19 Ιουλίου 2024, δύο μεγάλα δεξαμενόπλοια έπιασαν φωτιά στα ανοικτά της Σιγκαπούρης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μελών πληρώματος.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πετρελαιοφόρο Hafnia Nile, υπό σημαία Σιγκαπούρης, και ακόμη ένα πλοίο, το Ceres I, υπό σημαία Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, περίπου 55 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Πέντρα Μπράνκα, σύμφωνα με την Αρχή Ναυτιλίας και Λιμένων (MPA) της Σιγκαπούρης.

Η MPA «ζήτησε από διερχόμενα πλοία να συμμετάσχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», ανέφερε η αρχή σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, προσθέτοντας πως η φρεγάτα RSS Supreme και στρατιωτικό ελικόπτερο παρείχαν βοήθεια.

Σύμφωνα με το iefimerida, τα δυο μέλη του πληρώματος διακομίστηκαν σε γενικό νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, ανέφερε χωριστή ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας, που δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

Το πολεμικό ναυτικό της Σιγκαπούρης μεταφόρτωσε στο Facebook φωτογραφίες που εικονίζουν πυκνό καπνό να αναδίδεται από τα φλεγόμενα πλοία και και μέλη πληρώματος που επιβιβάζονται στη φρεγάτα RSS Supreme.

 

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: «Μπλε οθόνη θανάτου» από τα Windows, προβλήματα σε τράπεζες, αεροδρόμια και ΜΜΕ

Καύσωνας: Πότε θα πάρουμε ανάσα, έρχονται θερμικές καταιγίδες, τι λένε οι μετεωρολόγοι

Σύνοδος Πρυτάνεων: Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης, τα τέσσερα αγκάθια των πανεπιστημίων

Μηχανογραφικό 2024: Επέλεξαν σπουδές στον τόπο τους, μέχρι πότε και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν

Εισβολή χάκερ στο Κτηματολόγιο: Απέκτησαν πρόσβαση στη βάση δεδομένων