Τι έκανε η…Πάτρα στον μεγάλο προημιτελικό

Σήμερα η Εθνική Νέων Ανδρών με τη Γαλλία

Πάτρα

Η Εθνική Νέων Ανδρών εντυπωσιάζει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, το οποίο διεξάγεται στην Πολωνία. Προχθές νίκησε 87-82 σε νοκ-άουτ προημιτελικό τη Λιθουανία και προκρίθηκε στους «4», εκεί που σήμερα στις 21.30 θα παίξει με τη Γαλλία για μία θέση στον μεγάλο τελικό!

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζονται και έχουν σημαντική παρουσία στην πορεία του στη διοργάνωση ο Νίκος Πλώτας και ο Νίκος Βασιλείου του Προμηθέα και ο Χάρης Παρασκευόπουλος, που ανήκει στην ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κόροιβο.

Στη μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας ο Νίκος Πλώτας είχε 17 πόντους 5/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/5 βολές, μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα και υπέπεσε σε ένα λάθος σε 26.06, ενώ είχε 16 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος είχε τέσσερις πόντους με 2/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, ένα ριμπάουντ, 5 ασίστ, δύο κλεψίματα σε 18.20 με 12 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Ο Νίκος Βασιλείου δεν σκόραρε, καθώς δεν πήρε προσπάθεια στα 11.32 που αγωνίστηκε. Ομως μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο και υπέπεσε σε ένα λάθος.