Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε και τον Δημήτρη Μαντίκο

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μαντίκου και ενισχύεται έτσι ακόμη περισσότερο στην περιφερειακή του γραμμή.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε τον Δημήτρη Μαντίκο

Η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς αναφέρει τα εξής:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαντίκου και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας. Ο 22χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.92μ. και θα ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις της περιφέρειας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Προμηθέα, έχοντας, μάλιστα, ενεργό ρόλο στις πορείες διάκρισης της ομάδας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η και στη συνέχεια στα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα. Ακολούθησε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στους Δρομείς Τρίπολης στη Γ΄ Εθνική, ενώ ακολούθησαν η Αναγέννηση Καρδίτσας, Εσπερος Λαμίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League και η Νεανική Εστία Μεγαρίδος».

«Καταρχήν, εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί είναι το βασικότερο», δήλωσε ο Δ. Μαντίκος και πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι για τον Αίολο Αγυιάς. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, με πολύ καλό προπονητή και αξιόλογους παίκτες. Με κέρδισε αμέσως ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας. Με έπεισαν για το πλάνο, την οργάνωση και τους στόχους τους. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να τα καταφέρουμε».