Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος»

χτίζεις

Ο Σάκης Τανιμανίδης, καλεσμένος στο κανάλι Business Review Greece στο youtube και στην εκπομπή Business Talks, μίλησε για την επιστροφή του World Party, θυμήθηκε το ξεκίνημά του και εξήγησε πώς μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος.

«Το World Party δεν με έκανε πλούσιο, βγήκαν κάποια χρήματα, αλλά ήταν ουσιαστικά η αρχή και το βλέπω σαν επένδυση για να γίνουν όλα τα επόμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα δεν σε κάνουν πλούσιο τα χρήματα. Πλούσιο σε κάνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε. Αν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε, τότε είσαι πλούσιος», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Υπάρχει το “δημιουργώ αξία” και υπάρχει και το “μετρητό”, όπου φέρνεις χρήματα κάθε μήνα. Αξία δημιουργείς χτίζοντας εταιρία στην οποία εσύ έχεις μετοχικό ποσοστό. Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος. Αυτό που βλέπουμε ανά τον κόσμο, όπως παράδειγμα με τον Έλον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος, είναι μέτοχοι σε μία εταιρία. Έχουν το 10% από μια εταιρία που αξίζει ας πούμε 100 δις εκατομμύρια και το 10% είναι τα 10 δις εκατομμύρια. Έτσι χτίζεις net worth και με τον ίδιο τρόπο χτίζω κι εγώ», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης για τις μετοχές και τα ποσοστά που λαμβάνει από εταιρίες.

«Το εισόδημα αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο είναι από τα τηλεοπτικά και τα social media. Πολλές φορές χάνω τον στόχο μου και δεν θέλω να συμπλέξω κάποιον στο να κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το πού θέλω να φτάσω σε σχέση με τα χρήματα, είναι αρκετά πιο μικρό σε σχέση με αυτό που σκεφτόμουν μικρός», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.


Διαβάστε επίσης:

Καθαρό το νερό της Αχαΐας…με συστάσεις: Η Αντιπεριφερειά Δημόσιας Υγείας «ζόρισε» τους Δήμους

Μετά τον καύσωνα, βροχές και καταιγίδες, που θα χτυπήσει η κακοκαιρία, έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Σκηνές τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ρίου: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές, νεκρό το μωρό

Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: «Αυτός είναι» φωνάζουν οι αστυνομικοί

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 2027 όταν θα ξανασυναντηθούμε στις κάλπες η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα