Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Πύργου 48χρονος με συμπτώματα από τσίμπημα αράχνης

Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Πύργου.

ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείο του Πύργου, δίνει μάχη για τη ζωή του, 48χρονος ο οποίος -πιθανά- δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο μέχρι και εκείνη την ώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τσίμπημα. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος είχε επισκεφθεί ιδιώτη ορθοπεδικό -καθώς πίστευε ότι οι πόνοι οφείλονται σε κάποιο ζήτημα, με τον ιατρό να τον στέλνει, άμεσα, στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή

Χθες το μεσημέρι Τετάρτη 7/08/2024, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε, και νοσηλεύεται σε σοβαρή -αλλά σταθερή κατάσταση στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 48χρονος άνδρας -που βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στο μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει το ζωύφιο που του το προκάλεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Φωτιά τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του Λιμενάρχη

Τροχαίο δυστύχημα στην Πύργου – Πατρών, διαμελίστηκε 45χρονος ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πανώλη αιγοπροβάτων: Νέα κτηνιατρική επιχείρηση στη Δυτική Ελλάδα – Εντείνονται οι έλεγχοι

Έρευνα: Αυτοκτονικές συμπεριφορές! Ανησυχητικά τα στοιχεία για την Πάτρα

Πατρινός στην «Π» για συναλλαγή που αποκάλυψε την παραχάραξη χαρτονομισμάτων ΦΩΤΟ