Πάει για βόμβα με Χέιλ η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν,

Χέιλ

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ Betsson BC!
Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, θέλοντας να φέρει στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων τον 27χρονο εκρηκτικό γκαρντ!
Γνωστός από το πέρασμά του κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν από τη χώρα μας και την Stoiximan Basket League με τη φανέλα του Προμηθέα, ο σούτινγκ γκαρντ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για την περιφερειακή γραμμή της «Ένωσης» και τη θέση «2».
Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος, δίνουν… γη και ύδωρ για να ντύσουν τον παίκτη στα «κιτρινόμαυρα», ο οποίος και προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τους Πατρινούς. Συγκεκριμένα, ο Χέιλ ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μετρώντας 16,7 πόντους (36% στο τρίποντο), 3,8 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 ματς. Σε επίπεδο BCL, κατέγραψε 17,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε σύνολο 14 αγώνων.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως φυσικά και από τη νεοσύστατη ομάδα Dubai BC, η οποία τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα και το EuroCup με φόντο στο μέλλον να δώσει το «παρών» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Παρ’ όλα αυτά, στη «Βασίλισσα» υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει θετική έκβαση για την ίδια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να πάρουν σειρά οι μεταγραφικές κινήσεις στο «1» και στις θέσεις των φόργουορντ.