«Στο…γάμο του Καραγκιόζη»: Μια από τις κορυφαίες κωμωδίες του ελληνικού θεάτρου σκιών «έρχεται» στο Αίγιο

Η παράσταση θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική καθώς μετά το τέλος της θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι για τους καλεσμένους του γάμου.

γάμο

Μια από τις κορυφαίες κωμωδίες του ελληνικού θεάτρου σκιών, συνοδεία ζωντανής μουσικής «έρχεται» στο Αίγιο την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς».

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο γέρο – Δημήτρης, ένας πλούσιος γέρος της πόλης, αποφασίζει να παντρέψει την κόρη του με την βασική προϋπόθεση πως ο υποψήφιος γαμπρός πρέπει να είναι από χωριό. Αλλά όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται. Ποιος λοιπόν είναι καταλληλότερος πέραν του Μπάρμπα – Γιώργου;

Ο Καραγκιόζης παρέα με τον Χατζαηβάτη ειδοποιούν τον Μπάρμπα – Γιώργο να κατέβει στην πόλη και να παντρευτεί και όλοι οι ήρωες μας παρελαύνουν στον μπερντέ παρέα με φίλους και δώρα ώστε να γιορτάσουν αυτόν τον αλλόκοτο γάμο. Ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της ιστορίας; Θα πιάσουν τόπο οι ευχές για βίον ανθόσπαρτον ή μήπως το τέλος δεν είναι αυτό που πιστεύουμε;

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους γεμάτη γέλιο, τραγούδι και πάρα πολλές φιγούρες να κάνουν παρέλαση επί σκηνής σε ένα χορταστικό θέαμα διάρκειας 2 ωρών.

Η παράσταση θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική καθώς μετά το τέλος της θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι για τους καλεσμένους του γάμου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Στον μπερντέ: Κώστας Μακρής
Μπαγλαμά – φωνή: Σωτήρης Παπατραγιάννης
Μπουζούκι – φωνή: Δημήτρης Κρανίδας
Κιθάρα – φωνή: Αργύρης Νικολάου

Στην παράσταση θα συμμετέχει και ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου.

Θέατρο Σκιών Μπάμπη και Κώστα Μακρή
Στο…γάμο του Καραγκιόζη

Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ
Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς» – Αίγιο

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10€
Προπώληση: 8€

Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλεομένους Οικονόμου 7, Αίγιο), Κατάστημα «Ρεζέρβα Accessories and Cosmetics» (Μητροπόλεως 64, Αίγιο) και στο www.more.com.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024» του Δήμου Αιγιαλείας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Αθλητισμού.