Ξάνθη: Πώς έγινε το δυστύχημα με το παρά πέντε

Ο 33χρονος ανεμοπτεριστής έχασε τη ζωή του ενώ πραγματοποιούσε πτήση πάνω από παραλία της Ξάνθης.

Ξάνθη

Στην παραλία Μάνδρα της Ξάνθης μπροστά στα μάτια των λουόμενων σημειώθηκε το μοιραίο για τον 33χρονο ανεμοπτεριστή Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βλάβη στο μηχανικό μέρος του ανεμοπτέρου.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr ο 33χρονος βρισκόταν εδώ και ημέρες στην Ξάνθη και είχε πραγματοποιήσει πάρα πολλές πτήσεις πάνω από διάφορες περιοχές της θρακικής πόλης, ενώ τον είχαν δει και πάρα πολλοί πολίτες την ώρα των πτήσεων του, σχολιάζοντας μάλιστα ότι φαινόταν ιδιαίτερα έμπειρος.

Σήμερα ο 33χρονος επισκέφτηκε την παραλία της Μάνδρας συνοδευόμενος από ένα ακόμα άτομο και ξεκίνησε την πτήση του από το τέλος της παραλίας, όπου όπως γνωστοποιήθηκε στο Newsbomb.gr είναι μια μικρή λιμνούλα σαν βάλτος και έθεσε τον κινητήρα του ανεμόπτερου σε λειτουργία, προκειμένου να κάνει την πτήση.

Μάλιστα οι λουόμενοι τον έβλεπαν για αρκετή ώρα να πετά ψηλά κατά μήκος της παραλίας, ενώ κάποια στιγμή χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Ήταν η στιγμή που ο 33χρονος έπεσε μαζί με το ανεμόπτερο, ενώ το άτομο που ήταν μαζί του έσπευσε στο σημείο και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, περιγράφοντας όσα έγιναν και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ανεμοπτεριστής.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ο οποίος κατά πληροφορίες επήλθε λόγω βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα – Πεζοδρόμηση Μαιζώνος: Έπιασε δουλειά και πάλι ο εργολάβος ΦΩΤΟ

Κικίλιας: «Προσοχή, θα έχουμε μελτέμια το επόμενο τριήμερο» – Ποιες περιοχές διατρέχουν κίνδυνο για πυρκαγιές

Χαλκιδική – Λούνα Παρκ: «Λύγισε» ο πατέρας του 19χρονου – Εκανε αυτοψία στο μοιραίο «Crazy Dance»

Ερωτικό καλοκαίρι για Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργο Λιάγκα: Οι σύντροφοι, οι βόλτες και τα ρομαντικά δείπνα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεκινάει «μάχη» για τα σχολικά – Στις 28 Αυγούστου πρεμιέρα για το «καλάθι»