Φωτιές: Συλλήψεις και πρόστιμα για επικίνδυνες εργασίες σε υπαίθριους χώρους

Βαριά η καμπάνα στους παραβάτες…

Φωτιές

Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, άνδρας, ο οποίος προέβη σε χρήση ειδών πυροτεχνίας πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μελίσσια Κοσκινού, της Δ.Ε. Καλλιθέας, στην νήσο Ρόδο και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.969 ευρώ.

Χθες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.968,75 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιστιαίας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε θερμές εργασίες εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Χορταρά Ταξιάρχη, του δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού, στην Εύβοια.

Τέλος, επιβλήθηκε, χθες, διοικητικό πρόστιμο 4.950 ευρώ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε εντός οικοπεδικού χώρου και επεκτάθηκε σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Κροϊσκλιά», του δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, στην Αττική.

Διαβάστε επίσης:

 

Ο ιός του Δυτικού Νείλου έφτασε στην Πάτρα: Στο Μιντιλόγλι το 5ο κρούσμα στην Αχαΐα, δόθηκε εντολή για ψεκασμούς

Χαλκιδική: «Κυνηγητό» και δικαστήρια του ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ με τον δήμο Θερμαϊκού και την ΕΛΑΣ

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Η Χάνα Λιντς βρέθηκε μόνη στην καμπίνα της, χωριστά από τον πατέρα της και τις άλλες σορούς

ΔΥΠΑ και ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές για την περίοδο 26 με 30 Αυγούστου

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου 1975 το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, εκδίδει την απόφασή του΄ θάνατος για τους Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο, τι άλλο συνέβη