Τροχαίο στην Οβρυά: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Οι γιατροί έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, με τη σημερινή μέρα να θεωρείται κρίσιμη.

τροχαίο

Eνα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη χθες ξημερώματα στην περιοχή της Οβρυάς, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών νεαρών αγοριών από τους οποίους ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5 το πρωί, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στη «Λεωφόρο Δημοκρατίας», στο ύψος του «Σκλαβενίτη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετάφερε τους τρεις 19χρονους στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», που ήταν πλησιέστερα.

Τα δύο αγόρια που ήταν μπροστά έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ωστόσο ο τρίτος επιβαίνων, που ήταν στο πίσω κάθισμα, έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ο 19χρονος εισήχθη στο ΚΕΚ του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και μόλις σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι γιατροί έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, με τη σημερινή μέρα να θεωρείται κρίσιμη.

Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ νοσηλεύονται και υποβλήθηκαν χθες σε ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο δεν θα αργήσουν να πάρουν εξιτήριο.

Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί έρευνα η Τροχαία Πατρών.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε πυροσβέστης που κατηγορείται για βιασμό!

Πύργος: Σε «ρίνγκ» μετατράπηκε εκκλησία επειδή η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού!

«Σπίτι Μου ΙΙ»: Ποιοι θα έχουν δικαίωμα σε χαμηλότοκα δάνεια με το νέο κύκλο, τι ποσά μπορούν να λάβουν

Πάτρα – Ακίνητα: Πάμε για ρεκόρ μεταβιβάσεων – «Τεσσάρι» πουλήθηκε για 770.000 ευρώ

Το «αθέατο» ταξίδι του κ. Χρυσόστομου στην Ιμβρο

Αλλαγές στο επίδομα ανεργίας – Τι χρειάζεται να ξέρετε

Σχολεία: Πότε ανοίγουν μετά το καλοκαίρι, πότε είναι οι επόμενες αργίες