Άκης Δείξιμος: «Την έπιασα στο σπίτι μας με άλλον και έσπασα την πόρτα, αντέδρασα άσχημα»

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε και τη στιγμή που έπιασε την τότε σύντροφό του να τον απατά.

Δείξιμος

Ο Άκης Δείξιμος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρης στο Youtube.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε και τη στιγμή που έπιασε την τότε σύντροφό του να τον απατά στο σπίτι τους.

«Μου έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον. Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις χέρια και πόδια. Δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα, απλά την σπας. Έσπασα την πόρτα και βγήκα εκτός εαυτού. Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα από το σπίτι. Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό. Αντέδρασα άσχημα κι ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τη συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή με την πιο έντονη αντίδρασή μου. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι» συνέχισε ο Άκης Δείξιμος.

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Οταν η «Π» έδειχνε πως ο Παππάς θα έπαιρνε τη θέση του Φάμελλου

Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες από Πέμπτη έως και Κυριακή, σε ποια περιοχή θα είναι έντονα τα φαινόμενα ΒΙΝΤΕΟ

Σχολικό καλάθι: Μειώσεις τιμών έως και 10% κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης 10.000 ανέργων