Νίνα Κασιμάτη για Πολάκη: «Πρέπει να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» ΒΙΝΤΕΟ

«Η έδρα δεν ανήκει στην Πόπη Τσαπανίδου, αλλά στο κόμμα», λέει μεταξύ άλλων η Νίνα Κασιμάτη

Κασιμάτη

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Παύλος Πολάκης πρέπει να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς για τη διαγραφή του έφταιγε η σύμβουλος του Γεωργιάδη που τον χλεύαζε.

Μιλώντας στο Open και αναφερόμενη στη στάση της Αθηνάς Λινού είπε ότι θα έπρεπε να είχε συγκρατήσει τον εαυτό της με το «ετεροχρονισμένο κλάμα», ενώ για την πρόσφατη διαγραφή της τόνισε ότι «δεν αιφνιδίασε κανέναν με την ψήφο της, καθώς είχε υπογράψει το κείμενο των “87”» και ότι όλο το κόμμα την είχε περιβάλλει με εμπιστοσύνη.

Σε ό,τι αφορά την Πόπη Τσαπανίδου η οποία αναμένεται να πάρει τη θέση του Όθωνα Ηλιόπουλου στη βουλή, είπε πως κανένας βουλευτής του κόμματος δεν θεωρεί ότι η θέση του στη Βουλή είναι σημαντικότερη από αυτή του αρχηγού του κόμματος.

«Η έδρα δεν ανήκει στην Πόπη Τσαπανίδου, αλλά στο κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η δική της άποψη είναι πως «κανένας επιλαχών δεν έπρεπε να αναλάβει την έδρα», καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται έναντι όλων των επιλαχόντων στη βουλή.