Ασύλληπτος ο απατεώνας που πούλησε σε Πατρινό …40 κάλπικες λίρες

Δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Αχαγιώτης απατεώνας

Αστυνομία

Ο 39χρονος απατεώνας από την Κ. Αχαΐα, που πούλησε κάλπικες λίρες σε έναν 54χρονο από την περιοχή Μπάλλα αντί 45.000 ευρώ, παρέμεινε ασύλληπτος μέχρι τη λήξη του αυτοφώρου.

Ετσι, η διαφορά του δράστη με το θύμα παίρνει τη δικαστική οδό, μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας από την Ασφάλεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Απίστευτη απάτη με κάλπικες λίρες: Πώς Αχαγιώτης κορόιδεψε Πατρινό και του «έφαγε» 45.000 ευρώ

Πολλά, εν τέλει, είναι τα ευτράπελα που συνδέονται με τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο 54χρονος, που την «πάτησε» σαν αγράμματος, δίνοντας ένα τόσο μεγάλο ποσό χωρίς να ελέγξει το περιεχόμενο, που του έδωσε σε ένα «πουγκί» (και όχι σακούλα) ο παμπόνηρος δράστης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο αχαγιώτης απατεώνας μέσα στο «πουγκί» δεν είχε 100… αγιοβασιλιάτικες λίρες και κέρματα, όπως αρχικά διέρρευσε, αλλά μόνο… σαράντα! Την ώρα δε, που γινόταν η συναλλαγή το πρωί της Δευτέρας, σε κεντρικό δρόμο πέριξ των Δικαστηρίων της Πάτρας, ο Αχαγιώτης είπε στο θύμα «πάρε τις λίρες και εξαφανίσου, γιατί μας παρακολουθεί η Αστυνομία!».

Θορυβημένος ο 54χρονος πήρε το πουγκί και έφυγε, χωρίς να ελέγξει ότι όλο το περιεχόμενο ήταν κάλπικο.

Το θύμα, όπως είναι ευνόητο, πνέει μένεα τώρα εναντίον ενός φίλου του, ο οποίος τον είχε συστήσει στον Αχαγιώτη. Μάλιστα από το περιβάλλον του θύματος υποστηρίζεται ότι «ο… συμπεθεροκόπος γνώριζε ότι ο 39χρονος Αχαγιώτης συνεχίζει μια… οικογενειακή παράδοση, που έχει σχέση με απάτες!».

Η ουσία, εν τέλει, είναι ότι η υπόθεση θα κριθεί δικαστικά και ο δράστης θα κριθεί για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό πλημμελήματος, αφού τα χρήματα που «υφάρπαξε» δεν υπερβαίνουν τις 120.000 ευρώ…

 

 

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Με φθινοπωρινές διαθέσεις μας αποχαιρετά ο Αύγουστος – Πως εξελίσσεται η «ψυχρή λίμνη», η πρόγνωση για την Πάτρα

Πάτρα: Αναστάτωση τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» από καπνούς, άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, τι συνέβη ΦΩΤΟ

«Σπίτι μου 2»: Αυτά είναι τα κριτήρια που αλλάζουν στο νέο πρόγραμμα

O αθλητισμός, η οικονομική ανάπτυξη της Αχαΐας και το Επιμελητήριο

Φίδι σε εκκλησία στο Μεσολόγγι: «Πάγωσαν» οι πιστοί στη θέα του πάνω από τις εικόνες ΒΙΝΤΕΟ