Για επεισόδιο σε βάρος αντιδημάρχου κάνει λόγο ο Δήμος Μεγαρέων

Αφορμή στάθηκε η απόρριψη κλαδεμάτων σε κάδο οικιακών απορριμμάτων όπως αναφέρεται.

επεισόδιο

Με ανάρτηση του ο Δήμος Μεγαρέων, αναφέρεται σε προπηλακισμό αντιδημάρχου από πολίτη. Ακολουθούν τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση του δήμου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου 2024, στα Μέγαρα, ο Δήμος Μεγαρέων και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Στέλιος Φρυγανάς, απευθύνουν εκ νέου έκκληση προς τους συμπολίτες και συνδημότες να τηρούν τον Κανονισμό Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (καθαριότητας) και να τοποθετούν τα απορρίμματά τους στα κατάλληλα σημεία και στους κατάλληλους κάδους.

Με συνεργασία και ευθύνη πρέπει να διατηρήσουμε τον τόπο μας καθαρό και πολιτισμένο προκειμένου να αποφεύγονται και δυσάρεστα περιστατικά, όπως το σημερινό(30/08/2024), όπου μετά από καταγγελία για ρίψη κλαδεμάτων σε κάδο οικιακών απορριμμάτων από συμπολίτη, επόπτης καθαριότητας του Δήμου και ο αντιδήμαρχος Στέλιος Φρυγανάς, μετέβησαν στο σημείο και αφού προέτρεψαν για απομάκρυνση των κλαδεμάτων και συμμόρφωση με τον κανονισμό, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε άμεσα προπηλακισμό. Το συμβάν έληξε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου η ψυχραιμία και η λογική επανήλθε.

Είναι ανάγκη να τηρείται ο κανονισμός από όλους μας, ούτως ώστε τέτοιου είδους δυσάρεστα και μεμονωμένα περιστατικά να αποφεύγονται και να μην καταλήγουν στα Αστυνομικά Τμήματα ή στις Δικαστικές Αρχές, πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόθεση ή επιθυμία της Διοίκησης και των εργαζομένων στην Καθαριότητα, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη στις γειτονιές των πόλεών μας και των οικισμών.

Για ογκώδη και κλαδέματα ας μην ξεχνάμε και τον αριθμό τηλεφώνου, που αναγράφεται και στους περισσότερους μεταλλικούς κάδους με αυτοκόλλητο: 22960 27575».