2ο ΓΕΛ Αιγίου: “Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα” από την θεατρική του ομάδα

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο Γεώργιος Παππάς

2ο

Η θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αιγίου τη Δευτέρα στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:15 στο υπαίθριο θέατρο Γεώργιος Παππάς θα παρουσιάσει την παράσταση: “Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα”, βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Mark Haddon και διασκευασμένη για το θέατρο από τον Simon Stephens.

Πρωταγωνιστής είναι ένας 15χρονος έφηβος, ο Κρίστοφερ που διαθέτει ένα ασυνήθιστο μυαλό και κάποιες ξεχωριστές ικανότητες. Η ιστορία ξεκινάει ένα βράδυ στη γειτονιά του Κρίστοφερ σ’ ένα αγγλικό προάστιο, το Σουίντον, όταν ένα γεγονός τον οδηγεί στο πιο εκπληκτικό ταξίδι της ζωής του.

Το έργο μέσα από την ιστορία του Κρίστοφερ, καταδεικνύει την μοναδικότητα και διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου θέτοντας ταυτόχρονα και άλλα ζητήματα, όπως την οικογένεια, το σχολείο, τα μαθηματικά, το έγκλημα, τον θάνατο, την αφοσίωση, την αλήθεια, το θάρρος, τα ταξίδια. Ο Κρίστοφερ Μπουν επισημαίνει αλήθειες για τον κόσμο μας που δεν θα τις παρατηρούσαμε εμείς οι ίδιοι και μας δίνει την ευκαιρία να τον αντικρίσουμε με άλλα μάτια.

Η παράσταση έχει ελεύθερη είσοδο και είναι αφιερωμένη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ. Γι αυτό θα υπάρχει στο χώρο η δυνατότητα συμβολικής προσφοράς στον οργανισμό.