Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ Πελικό: «Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει»

Η Καρολίν Ντάριαν αφηγείται την ημέρα που η ζωή της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα».

Γαλλία

Συνεχίζεται με την κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό η δίκη για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 72χρονης ενόσω ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της Ντομινίκ Πελικό.

Η Καρολίν Ντάριαν αφηγείται την ημέρα που η ζωή της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα».

Η κόρη και του θύματος και του θύτη, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, θυμάται εκείνη την ημέρα της 2ας Νοεμβρίου 2020, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον σύζυγό της.

«Η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα»

«Για μένα, υπάρχει το πριν τις 2 Νοεμβρίου 2020 και το μετά, η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», υποστήριξε η 40χρονη.

Η Καρολίν Ντάριαν θυμάται τη μέρα που της τηλεφώνησε η μητέρα της, ταραγμένη.

«Μόλις την άκουσα περίμενα τα χειρότερα», λέει. «Πίστεψα ότι ο πατέρας μου, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος».

Όμως η ίδια της είπε ότι μόλις πέρασε μία ολόκληρη μέρα στο αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει, μαζί με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα».

Σύμφωνα με το protothema, στην συνέχεια η Καρολίν Ντάριαν μίλησε για τον πατέρα της. «Τον αγαπούσα, αγαπούσα την εικόνα του ανθρώπου που νόμιζα ότι γνώριζα, αγαπούσα την εικόνα αυτού του υγιούς, στοργικού, διακριτικού ανθρώπου».

Η 40χρονη αφηγήθηκε και την ημέρα που άφησε τον γιο της στο σχολείο, ηλικίας 6 ετών τότε, χωρίς να μπορεί να του πει ότι «δεν θα ξαναδεί ποτέ τον παππού του».

«Ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει γυμνή χωρίς να το ξέρω»

Η Καρολίν Ντάριαν κατά τη διάρκεια της κατάθεση της είπε, επίσης, ότι είναι «βαθιά πεπεισμένη» ότι και η ίδια έχει ναρκωθεί από τον πατέρα της.

Αφηγήθηκε τη στιγμή που ένας αστυνομικός την κάλεσε και της είπε ότι στο αρχείο του πατέρα της της βρέθηκαν δύο φωτογραφίες της.

Στις φωτογραφίες που της έδειξαν, υπήρχε «μια γυναίκα που φαινόταν να κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Φαίνονταν οι γλουτοί της» περιέγραψε με δυσκολία.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η γυναίκα ήταν στην ίδια θέση, φορώντας το ίδιο εσώρουχο, με το ίδιο φόντο. Η Καρολίν Ντάριαν υποστήριξε ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό της, αλλά ο αστυνομικός της έδειξε ένα καφέ σημάδι στο μάγουλό της, ακριβώς όπως το δικό της.

«Εκεί ανακάλυψα ότι ήμουν εγώ και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι’ αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή».

Η 40χρονη υποστήριξε ότι στις φωτογραφίες δεν κοιμόταν, αλλά ήταν ναρκωμένη.

Ο Ντομινίκ Πελικό παρακολουθούσε συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια την κατάθεση της μεγαλύτερης κόρης του.

 

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία σε κτηνοτρόφο στην Κρήτη: Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Συνελήφθη εμπρηστής για δυο πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, σήμερα στον Ανακριτή

Αναστάτωση από καπνούς σε ακτινολογικό κέντρο στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Το καλοκαίρι του 2024 το πιο ζεστό που καταγράφτηκε ποτέ στη Γη, τα ρεκόρ που καταρρίφθησαν

Ολα τα σενάρια για τις αλλαγές στις συντάξεις χηρείας, ποιους αφορούν