Συνεχίζει τη δουλειά ο Παναιγιάλειος
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης μαζί με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα ξεκαθαρίζουν ποιους ποδοσφαιριστές χρειάζονται για το μελανόλευκο ρόστερ, σε συνεννόηση με τη διοίκηση
Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται για τον Παναιγιάλειο και οι μελανόλευκοι ανεβάζουν ρυθμούς δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης μαζί με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα ξεκαθαρίζουν ποιους ποδοσφαιριστές χρειάζονται για το μελανόλευκο ρόστερ, σε συνεννόηση με τη διοίκηση.
Την Κυριακή ακολουθεί ρεπό και από Δευτέρα επιστρέφουν σε μονές προπονήσεις ενόψει των δύο προγραμματισμένων φιλικών, Τετάρτη με την Β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στις 5 το απόγευμα και το Σάββατο με τον Αστέρα Δερβενίου στις 6 το απόγευμα. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν εκτός έδρας για την ομάδα μας.
Δεν παρέμεινε τελικά ο 23χρονος Εντογκό από την Ισημερινή Γουινέα, αφού δεν έπεισε το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας δύο «παράνομοι» εραστές ΦΩΤΟ
Δείτε ακριβώς τι συμβαίνει στο συκώτι σας όταν πίνετε καφέ κάθε μέρα
OpenAI: Ο Σαμ Άλτμαν ανοίγει τη συζήτηση για «φρένο» στην προηγμένη AI
Το Σωματείο «Ηλιαχτίδα» γιόρτασε 30 χρόνια προσφοράς και στήριξης ΑμεΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
