Αγρίνιο: Ηλικιωμένη πήδηξε από μπαλκόνι για να ξεφύγει από τη μανία του γιου της

Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στα χέρια και στα στα πόδια και στη λεκάνη. Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο γιος της.

Αγρίνιο

Aπό το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Αγρίνιο έπεσε 75χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής 8/09/2024  και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο , σοβαρά τραυματισμένη.

Η γυναίκα φέρεται να έπεσε απο το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη τη μανία του γιου της που επιχείρησε εκείνη τη στιγμή να την χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες και ενώ η 75χρονη κρεμόταν στην κυριολεξία από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress η γυναίκα πριν από την πτώση της, στην περιοχή Δυο Ρέματα, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, που της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Αγρινίου, κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη της άγριας ενδοοικογενειακής επίθεσης. Ο άνδρας δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι, αφού τα κλειδιά τα είχε μαζί της η μητέρα του που στο μεταξύ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια – πόδια και λεκάνη.  Ο ίδιος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος του 46χρονου που κρατείται, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kακοκαιρία Atena: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «μνηστήρες» για την ηγεσία του κόμματος, ποιοι το σκέφτονται

Πάτρα: Συναγερμός στο Λιμενικό, τι εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του νότιου πάρκου

Κρατούμενος επιτέθηκε σε Αστυνομικό στο ΑΤ Αιγιαλείας

Κυλλήνη: Τραγωδία στην άσφαλτο ,28χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε ενώ πήγαινε σε ξενοδοχείο που εργαζόταν

Ο γάμος που «έφερε» στην Πάτρα τον Λευτέρη Πετρούνια ΦΩΤΟ

«Πασαρέλα» σούπερ γιοτ στο λιμάνι της Πάτρας: Δείτε το 56μετρο ιστιοφόρο του ιδιοκτήτη των McArthurGlen ΦΩΤΟ