Στη Μαδρίτη Χανταμπάκης και Πηλιάκη, το μήνυμά τους

Μία εβδομάδα από την αναχώρησή τους από Αθήνα, έφτασαν Μαδρίτη

 

Χανταμπάκης

Μια πολύ σημαντική οικογενειακή απόφαση πήραν αυτό το καλοκαίρι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη που εγκατέλειψαν την Ελλάδα και έφυγαν για να εγκατασταθούν μόνιμα στη Μαδρίτη προκειμένου ο ταλαντούχος στο ποδόσφαιρο γιος τους, Μανώλης να ενταχθεί στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνδετικός κρίκος για εκείνους ο μοναδικός Έλληνας στο προπονητικό team της βασίλισσας Ρεάλ, Παναγιώτης Τσίκνας.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες τους από την Μαδρίτη. Στα στιγμιότυπα βλέπουμε το ζευγάρι με τα παιδιά του να εξερευνεί την πόλη και να τρώει σε ελληνικό εστιατόριο, αλλά και το πρώτο βίντεο μέσα από το νέο τους σπίτι.

Στη λεζάντα του post, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει γράψει: «…Και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών…

 

Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά απο το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με τη καρδιά σας… Στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!! Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά απο όλους μας!!».