Ηράκλειο: Στην ανακρίτρια και τρίτο άτομο για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ξάδερφος του 31χρονου Ζωνιανού που προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο μαζί με τον 32χρονο από το Γάζι για το σοβαρό περιστατικό.

άτομο

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτέμβρίου, ένα ακόμα άτομο, ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού, έξω από μπαρ στο κέντρο της πόλης, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ξάδερφος του 31χρονου Ζωνιανού που προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο μαζί με τον 32χρονο από το Γάζι για το σοβαρό περιστατικό, αντιμετωπίζει πλημμεληματική δίωξη. Συγκεκριμένα κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Ο άνδρας εμφανίζεται σε κάποια από τα βίντεο που συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου στο στάδιο της προανάκρισης και περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας, παραδέχτηκε ότι ήταν παρών στο επεισόδιο, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν συμμετείχε στον ξυλοδαρμό. Αντιθέτως, όπως είπε, μπήκε στη μέση προκειμένου να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.

 

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

άτομο

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΜΥ αναβαθμίζει το έκτακτο για την κακοκαιρία Αtena, επικίνδυνα φαινόμενα από απόψε ως Τετάρτη, δείτε πού

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «μνηστήρες» για την ηγεσία του κόμματος, ποιοι το σκέφτονται

Λιγνάδης: «Προσβλητικό για τα πραγματικά θύματα βιασμών το να βάλουμε κάποιον φυλακή επειδή τον αντιπαθούμε» ΒΙΝΤΕΟ

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Γιατί η πρώην σύζυγος Λύτρα ζητά την αποφυλάκιση του

Υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Γκλέτσος ΒΙΝΤΕΟ