Αυτά είναι τα iPhone 16 και Apple Watch 10 – Τα νέα χαρακτηριστικά

Οι καινοτομίες που φέρνει το Apple Intelligence.

Apple

Σε ειδική εκδήλωση η Apple παρουσίασε το iPhone 16 καθώς και τα iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Καθένα από αυτά τα τηλέφωνα θα είναι συμβατό με το Apple Intelligence, τη νέα πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Apple.

Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι μαύρο, λευκό, μπλε, πετρόλ και ροζ.

Σύμφωνα με τον CEO της Apple, Tim Cook, τα νέα Iphone είναι σχεδιασμένα από την αρχή με βάση το Apple Intelligence, ωστόσο η σειρά iPhone 16 δεν θα κυκλοφορήσει με αυτό από την πρώτη στιγμή.

Το τσιπ A18 που διαθέτει, με επεξεργαστή 6 πυρήνων είναι 30% ταχύτερο από το τσιπ A16 του iPhone 15 και έτσι καθίσταται πιο ενεργειακά αποδοτικό, και χρησιμοποιεί 30% λιγότερη ενέργεια.

Apple
Το νέο Apple Watch 10

Το Apple Watch series 10 θα έχει 30% περισσότερη δυνατότητα για display. Είναι 40% πιο φωτεινό. Η συσκευή είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτική από την προηγούμενη και φορτίζει πιο γρήγορα.

Έχει καλύτερη δυνατότητα ευρυγώνιας θέασης. Είναι 9,7 mm πιο λεπτό από το προηγούμενο. Μπορείς να παίξεις μουσική από το speaker του ρολογιού χωρίς να χρησιμοποιείς τα ακουστικά.

Βγαίνει στα εξής χρώματα: ροζ χρυσό, ασημί και μαύρο. Επίσης, υπάρχει και η σειρά Titanium Apple Watch Series 10 που είναι 20% πιο ελαφριά από την προηγούμενη. Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα κατά 95% από ανακυκλωμένο τιτάνιο.

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Πως μπορεί να σκέφτεται να κινηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης; – Νέα διεκδίκηση ή νέο κόμμα;

Αχαΐα: Ηχησε το 112 για την κακοκαιρία Atena – Μέχρι πότε θα είμαστε σε «συναγερμό»

Πάτρα: Τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς στο κυκλοφοριακό – Οι νέες κυκλοφοριακές συνθήκες σε εφαρμογή

Επίδομα παιδιού: Αναστέλλεται η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

ΥΠΟΙΚ: Ποιοι θα πάρουν το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων

Ακίνητα: Οι προϋποθέσεις για τριετή απαλλαγή στο φόρο εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες