Το Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή, ξεπέρασε τις 10.000 προβολές!

Ολυμπιακός Βόλου

Το site της εφημερίδας Πελοπόννησος, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pelop.gr μετέδωσε με εικόνα και ήχο live τηλεοπτικά και διαδικτυακά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλο το ενδιαφέρον, άρτια τεχνικά η μετάδοση και είναι χαρακτηριστικό ότι ξεπέρασε τις 10.000 προβολές! Το νούμερο από μόνο του «λέει» πολλά για τη δίψα που υπάρχει στον κόσμο για την προσπάθεια της Παναχαϊκής.

Παράλληλα το pelop.gr και η εφημερίδα Πελοπόννησος για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των φιλάθλων, που ήθελαν να παρακολουθήσουν τους «κοκκινόμαυρους» στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω προβλήματος με την ασφάλεια του γηπέδου στον Αλμυρό, που χρησιμοποίησε ως έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μάλιστα η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του pelop.gr παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Τέλος, πάντα η εφημερίδα Πελοπόννησος με την ξεχωριστή και μακρά παράδοση και το pelop.gr με αίσθημα ευθύνης θα είναι δίπλα στον κόσμο σε κάθε επίπεδο και θα προσφέρουν έγκυρη ενημέρωση με σύγχρονο τρόπο.