Αστυνομικός απειλούσε την πρώην του με προσωπικά βίντεο

Την άμεση σύλληψη ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη προκάλεσε η καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του.

πρώην

Την άμεση σύλληψη ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη προκάλεσε η καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του ότι την εξύβρισε και την απείλησε ότι θα τη διαβάλλει αναρτώντας δημόσια τα προσωπικά βίντεο και τις φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του, αν εκείνη κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Η 38χρονη πήγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., όπου κατήγγειλε όσα φέρεται να της είπε ο σύζυγός της με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για παράνομη ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την τοποθέτηση Panic Button, ούτε τη φιλοξενία της σε ασφαλή δομή.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνάδελφό τους και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε τις σχετικές διώξεις. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή, αλλά υποχρεώθηκε να παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο και ένα κυνηγετικό για το οποίο διαθέτει άδεια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ στο κέντρο της Αθήνας απειλεί με φιάλη προπανίου: «Θα σας ανατινάξω»

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΑΣ: Πώς θα λειτουργεί το panic button για τους ανήλικους και τους μαθητές