Οι συναντήσεις των Αχαιών συνδικαλιστών της Υγείας στη ΔΕΘ – Φωτογραφίες

Πολλοί ήταν οι Αχαιοί συνδικαλιστές εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας που βρέθηκαν στις κινητοποιήσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ.

ΔΕΘ Στιγμιότυπο από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας στο περιθώριο της ΔΕΘ

Και φέτος αντιπροσωπεία από τα σωματεία τόσο του νοσοκομείου του «Αγίου Ανδρέα» («Ο Ιπποκράτης»), όσο και του ΠΓΝ Ρίου συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που έγιναν ενόψει των εγκαινίων στην ΔΕΘ. Την Παρασκευή το πρωί συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ που ξεκίνησε από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο και περνώντας από πολλά νοσοκομεία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Υπουργό Κώστα Γκουλιέκα και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια Νοσοκομεία.

Το Σάββατο το απόγευμα συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝΠ «Αγιος Ανδρέας» με την ονομασία «Ο Ιπποκράτης» συμμετείχαν ο πρόεδρος Μιχάλης Στελλάτος, η Γενική Γραμματέας Πέννυ Λιναρδάτου, ο Γενικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Σουγλέρης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Χαϊκάλης και τα μέλη του Σωματείου Αθανασία Μπακαλάρου και Ιωάννα Παπαζαφείρη. Από την πλευρά του Σωματείου του ΠΓΝ Ρίου συμμετείχαν ο πρόεδρος και Γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ Νίκος Ηλιόπουλος, ο Γενικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Σολωμός και η Γραμματέας Βούλα Φιλτισένιου.

Ο Χρήστος Σουγλέρης, η Πέννυ Λιναρδάτου, η Αθανασία Μπακαλάρου και Ιωάννα Παπαζαφείρη επισκέφτηκαν τα περίπτερα του Υπουργείου Υγείας του ΕΚΑΒ, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΔΕΘ ΔΕΘ ΔΕΘ