Nτομινίκ Πελικό: Η στιγμή της σύλληψής του να τραβάει πλάνα κάτω από γυναικείες φούστες – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Ντομινίκ Πελικό συνελήφθη να τραβάει πλάνα κάτω από γυναικείες φούστες σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ. Ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί η αποτρόπαιη δράση του που συγκλόνισε τη χώρα.

βίντεο

Ο Ντομινίκ Πελικό ο οποίος δικάζεται σήμερα στη Γαλλία για απεχθή εγκλήματα με θύμα την ίδια του τη σύζυγο, είχε συλληφθεί να «σηκώνει γυναικείες φούστες» σε σούπερ μάρκετ της περιοχής του, έχοντας στρατολογήσει προηγουμένως δεκάδες άνδρες για να βιάσουν τη ναρκωμένη μητέρα των παιδιών του, Ζιζέλ Πελικό.

Ο 71χρονος Πελικό, συνελήφθη αφού ένας φύλακας του καταστήματος τον εντόπισε να κινηματογραφεί κάτω από τις φούστες γυναικών το 2020. Καθώς άρχισε να ξετυλίγεται η εγκληματική του δράση, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αργότερα στις συσκευές του τρομακτικά ντοκουμέντα με τη σύζυγό του- την οποία παραδέχτηκε ότι νάρκωνε επιτρέποντας σε περίπου 72 αγνώστους να τη βιάσουν,σε μια υπόθεση που έχει «παγώσει» τη Γαλλία

βίντεο

H Zιζέλ Πελικό

Ο ίδιος και περίπου 50 ακόμη άνδρες θα μπορούσαν να οδηγηθούν στη φυλακή για τουλάχιστον 20 χρόνια, κατηγορούμενοι για τον συστηματικό «βιασμό» της Ζιζέλ Πελικό και την κινηματογράφηση των αποτρόπαιων πράξεών τους. Το περιοδικό Paris Match δημοσίευσε τώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Πελικό να συλλαμβάνεται σε ένα σούπερ μάρκετ στο Καρπεντρά πριν από τέσσερα χρόνια.

 

Γυρισμένο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, δείχνει τον ασπρομάλλη παππού να φοράει μάσκα καθώς τοποθετεί μια κάμερα κάτω από τις φούστες των θυμάτων στο κατάστημα Leclerc. Ένας φρουρός ασφαλείας τον εντοπίζει καθώς μια γυναίκα ακούγεται να λέει “Όχι, όχι, όχι”, μετά από παράπονα τεσσάρων ακόμη πελατισσών.

Ο Πελικό είναι ντυμένος με κόκκινο σορτς και γκρι μπλουζάκι και οι φύλακες του λένε «να μην κουνηθεί» γιατί η αστυνομία είναι καθ’ οδόν. Του λένε ότι είναι «αηδιαστικός» και ότι οι γυναίκες θα καταθέσουν εναντίον του στις αρχές. Ο Πελικό έχει επίσης εντολή να μην σβήσει τα βίντεο της ντροπής, όσο περιμένει να φτάσει η αστυνομία.

Αρχικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ ως μέρος μιας διαδικασίας διαπραγμάτευσης, προτού οι ντετέκτιβ βρουν περισσότερες ενοχοποιητικές εικόνες στις συσκευές του. Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση μίλησε στην αστυνομία για έναν σκληρό δίσκο, κρυμμένο κάτω από έναν εκτυπωτή στο σπίτι του στο Μαζάν, κοντά στην Αβινιόν, ο οποίος περιείχε ένα αρχείο με την ένδειξη «κακοποιήσεις»

Περιλάμβανε τα ψευδώνυμα και τους αριθμούς τηλεφώνου των φερόμενων βιαστών, μαζί με περίπου 3.800 φωτογραφίες και βίντεο της 71χρονης συζύγου της, που βιάστηκε επανειλημμένα από το 2011 έως το 2020, ενώ ήταν ναρκωμένη. Οι ντετέκτιβ έχουν καταγράψει συνολικά 92 βιασμούς που διαπράχθηκαν από 72 άνδρες, 51 από τους οποίους έχουν εντοπιστεί ηλικίας μεταξύ 26 και 73 ετών.

Ο Πελικό αναζητούσε «σεξουαλικούς συντρόφους» για την επί δεκαετίες σύζυγό του σε ένα διαδικτυακό φόρουμ που ονομάζεται «Εν Αγνοία της» στον ιστότοπο coco.fr, ο οποίος έκτοτε έκλεισε. Ο Πέλικο νάρκωνε τη σύζυγό του βάζοντάς της ένα ισχυρό αγχολυτικό – στα δείπνα της.

βίντεο
Οι άλλοι φερόμενοι ως βιαστές που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα, στρατιώτες, δεσμοφύλακες, νοσοκόμοι δημοσιογράφοι, δημοτικοί σύμβουλοι και οδηγοί φορτηγών.

Δεκατέσσερις από τους άλλους κατηγορούμενους έχουν παραδεχτεί τον βιασμό, ενώ οι υπόλοιποι αρνούνται οποιαδήποτε αδικοπραγία. Την περασμένη εβδομάδα, η νομική ομάδα του Πελικό επέμεινε ότι δεν ήταν αρκετά καλά για να δώσει στοιχεία λόγω κοιλιακού πόνου και υποψίας μόλυνσης της ουροδόχου κύστης.

Εμφανίστηκε για λίγο στο δικαστήριο το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αλλά η δικηγόρος υπεράσπισής του δήλωσε ότι δεν είναι καλά και δεν θα εμφανιστεί μέχρι νεοτέρας. Ο κατηγορούμενος έκανε εμετό και λιποθύμησε στο κελί της φυλακής του, όπου ήταν προφυλακισμένος από το 2020, μεταξύ των επισκέψεων στο νοσοκομείο για θεραπεία και εξετάσεις.

Η ίδια η κόρη του Καρολίν Νταριάν 46 ετών τον περιέγραψε στο δικαστήριο ως «ένα από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά αρπακτικά» των τελευταίων ετών. Είπε ότι τη φωτογράφισε κρυφά γυμνή, μαζί με τις δύο κουνιάδες της. Σε μια ξεχωριστή υπόθεση, κατηγορήθηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία μίας 23χρονου κτηματομεσίτριας στο Παρίσι το 1991. Ο ίδιος παραδέχτηκε μια απόπειρα βιασμού το 1999, μετά από τεστ DNA που απέδειξε μια υπόθεση εναντίον του. Η υπόθεση βιασμού στην Αβινιόν πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

 

«Φαρμάκι» και απελπισία ογκολογικών ασθενών, οι ανατιμήσεις αφορούν 923 σκευάσματα από 1% έως 400%

Νέα Σμύρνη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται μεταξύ άλλων η 43χρονη που σκότωσε τον αδελφό της

Κάτω Αχαΐα: Παρέμβαση της ΕΛΑΣ με συλλήψεις στο πανηγύρι

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Δημοσκόπηση DATA C: Σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ανδρουλάκη-Δούκα – Ανεβαίνει η Διαμαντοπούλου

Pebbling: Ποια είναι η νέα τάση, τα θετικά και τα αρνητικά

Γιατί τα καπάκια είναι πλέον υποχρεωτικά κολλημένα στα πλαστικά μπουκάλια

«Σπίτι μου Ι» και «Σπίτι μου ΙΙ»: Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι