H Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη αποκάλυψε το λόγο της συμμετοχής στο Survivor 2024

Συγκινησιακά φορτισμένα το πατρινό μοντέλο, εξήγησε τους λόγους της συμμετοχής της στο φετινό Survivor.

Survivor 2024

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή στο Survivor 2024, βίωσε το πατρινό μοντέλο Παρασκευή Κερασιώτη, καθώς μίλησε για την οικογένειά της και το πόσο της λείπει.

«Σε όλους λείπει η οικογένειά τους. Εγώ εδώ είμαι για τη μαμά μου. Από τότε που έχω έρθει εδώ, τους σκέφτομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με ρίχνει που τους σκέφτομαι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου κι από τους ανθρώπους που αγαπάς», δήλωσε η Παρασκευή

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απλά έχεις επιλέξει να είσαι εδώ και για αρκετό καιρό ξέρεις ότι θα είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ο λόγος που έχω έρθει είναι η μαμά μου, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στον στόχο μου. Τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Η μαμά μου μετά τον θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου. Προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει».

Αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας. Η μαμά μου είναι το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει μέχρι στιγμής, να μπορέσω να της τα προσφέρω κι εγώ. Έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου και για κανένα άλλο λόγο. Εύχομαι να φτάσω στο στόχο μου, να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να χαμογελάει».