Επέστρεψε στα καθήκοντά της η Κέιτ Μίντλετον: Η συνάντηση στο κάστρο του Ουίνδσορ

Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας της η Κέιτ Μίντλετον ήταν αρκετά καλά ώστε να εργάζεται από το σπίτι και ενημερωνόταν για το πρόγραμμα της για την πρώιμη παιδική ηλικία, αναφέρει η Telegraph.

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε διακριτικά στα καθήκοντά της αφού ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία της.

Σύμφωνα με την Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του ιδρύματος Centre for Early Childhood και το προσωπικό του παλατιού του Κένσινγκτον στο κάστρο του Ουίνδσορ για το πρόγραμμα της για την παιδική ηλικία, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.

Η συνάντηση σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην εργασία και τις υποχρεώσεις της. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε ένα βίντεο με την οικογένειά της από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας της η Κέιτ Μίντλετον ήταν αρκετά καλά ώστε να εργάζεται από το σπίτι και ενημερωνόταν για το πρόγραμμα της για την πρώιμη παιδική ηλικία, αναφέρει η Telegraph.

Το έργο εξετάζει «πώς οι εμπειρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία είναι συχνά η βασική αιτία των πιο δύσκολων κοινωνικών προκλήσεων του σήμερα, όπως ο εθισμός, η διάλυση της οικογένειας, η κακή ψυχική υγεία, οι αυτοκτονίες και οι άστεγοι», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

«Είχε ένα υπέροχο καλοκαίρι και είναι πολύ επικεντρωμένη στην ευημερία της. Σίγουρα θα κάνει λιγότερα» δήλωσε πρόσφατα πηγή από τον κύκλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με το enikos, μέχρι στιγμής η Κέιτ Μίντλετον έχει εμφανιστεί δημόσια στην παρέλαση Trooping the Colour προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου στα μέσα Ιουνίου και στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον στις 14 Ιουλίου.

Οι βρετανικές εφημερίδες επικαλούνται πηγές που αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η Κέιτ Μίντλετον να παραστεί σε δύο ακόμη εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του έτους. Η πρώτη είναι η Ημέρα Μνήμης για τους βετεράνους των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και των οικογενειών τους στις 10 Νοεμβρίου. Τον Δεκέμβριο σχεδιάζει να διοργανώσει τα ετήσια χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες υποχρεώσεις για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Κέιτ Μίντλετον θα συμμετέχει στα βασιλικά καθήκοντα της «όταν μπορεί», είπε στην Telegraph μία πηγή. Μπορεί να έχει από ένα ελαφρύ πρόγραμμα εργασίας μέχρι μερικές υποχρεώσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Ισραήλ: Νέες πληροφορίες για τους βομβητές της Χεζμπολάχ, πού κατασκευάστηκαν, πώς παγιδεύτηκαν

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα, η πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο

Κόβεται το τσιγάρο και σε εξωτερικούς χώρους, τι προβλέπεται

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Πραξικόπημα» κατά της υποψηφιότητας Θ. Λουλούδη – Η ανήθικη τροπολογία και το «καθεστώς»

Πάτρα: Αναγνωρίστηκε δράστης απάτης με «λεία» 40.000 ευρώ, θύμα ηλικιωμένη