Η βαθμολογία του Προμηθέα κι όλα όσα είδαμε στη Σμύρνη

Η αποστολή του Προμηθέα επέστρεψε στην Πάτρα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να καταγράφει ατέλειες και δυνατά σημεία στο τουρνουά της Σμύρνης.

Προμηθέα Ο Τζος Ανταμς ήταν από τους διακριθέντες του Προμηθέα

Ο Προμηθέας επέστρεψε χθες από τη Σμύρνη, στην οποία βρέθηκε για το «Pinar Cup» κι από σήμερα πιάνει δουλειά στη βάση του ενόψει του μεθαυριανού (16:00) φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό στο «Τόφαλος».
Παίζοντας απέναντι στην ισχυρή Καρσίγιακα και τη Ντενιζλί Σπορ, ο Προμηθέας παρουσίασε και καλό και μέτριο πρόσωπο, έχοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Αυτό, βέβαια, είναι λογικό για την εποχή που βρισκόμαστε, με βάση τις ανακατατάξεις στο ρόστερ (τραυματισμός Τζάβιν Ντελόριε, έλευση Τζόροντον Βαρνάντο) και τους τραυματισμούς των Μιχάλη Λούντζη και Ντάριους Πέρι που έμειναν στην Πάτρα.
Η «Π» μοιράζεται μαζί σας όλα όσα κατέγραψε κατά τη διάρκεια του «Pinar Cup»:
– Αν ο Τζος Ανταμς παίζει όπως έπαιξε στο παιχνίδι με τη Ντενιζλί Σπορ, τότε θα αποτελέσει τον ηγέτη του Προμηθέα.
– Ο Γουές Ιβούντου είναι ποιοτικός παίκτης, όμως έχει και κενά διαστήματα στο παιχνίδι του.
– Ο Τζόρντον Βαρνάντο παρότι βρίσκεται λίγα μόλις 24ωρα στον Προμηθέα, έδειξε μεγάλη πρσαρμοστικότητα και πολλές αρετές. Για να τον δούμε και στη συνέχεια…
– Ο Κένι Γουίλιαμς αν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να εκτελέσει τον αντίπαλο με το δολοφονικό του σουτ. Αν δεν βρεθεί, όμως, η περιφέρεια του Προμηθέα θα χρειαστεί εναλλακτικές.
– Ο Κέι Τζέι Γουίλιαμς είναι δυναμικός παίκτης στη ρακέτα (μπορεί να απειλείσει και από μακριά), όμως θέλει βοήθεια, καθώς δεν είναι επιπέδου Ετσενίκε.
– Ο πολυδιάστατος Λίνος Χρυσικόπουλος έδειξε ότι μπορεί να δώσει και φέτος τη μεγάλη βοήθεια που έδωσε πέρσι.
– Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δίνει πολλές ευκαιρίες στον Νάσο Μπαζίνα στη θέση «1» και ο μικρός καλείται να τις αξιοποιήσει. Σημειωτέον, επιστρέφει από τη Σμύρνη με ένα χτύπημα στον μηρό.
– Στην καλή του ημέρα ο Αντώνης Κόνιαρης μπορεί και να δημιουργήσει και να εκτελέσει.
– Ο Αντώνης Καραγιαννίδης έδωσε μάχες μέσα στη ρακέτα, έχει ταλέντο και δυνατότητες και πρέπει να το πιστέψει πιο πολύ.
– Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα δώσει ευκαιρίες και στους νεαρούς Γρηγόρη Πρέκα, που διαθέτει καλό σουτ και Αγγελο Λάγιο, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται διαρκώς… stand by!