Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, στο νοσοκομείο τρεις νέοι, ποια ήταν η αιτία

Νέα συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στα Ιωάννινα

Ιωάννινα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Ιωάννινα.

«Τσακώθηκαν μερικά παιδιά, έπαιξαν ξύλο, ήταν μαθητές Λυκείου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια. Τσακώθηκαν, χτυπήθηκαν και έληξε εκεί» δήλωσε στην ΕΡΤ ένας νεαρός σχετικά όσα έγιναν έξω από το γυμνάσιο της Ελεούσας Ιωαννίνων.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα διακομίστηκαν με τραύματα τρία νεαρά άτομα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Η συμπλοκή έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40 – 50 άτομα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει την Πέμπτη έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

 




 

Πηγή: ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης

Αχαΐα – Φιλόλογος στην «Π»: «Κάνω τον σταυρό μου μην εντοπίσω μαθητή με κινητό και βρεθώ κατηγορούμενη σε τηλεοπτικό παράθυρο»!

Καιρός: Παραμένει το καλοκαίρι… πότε θα φθινοπωριάσει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ για Τουρκία: Η Ελλάδα είναι πρόθυμη για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, τι είπε για το Κυπριακό

Σχολεία: Γιατί σήμερα δεν έχουν μάθημα

Δήμος Αιγιαλείας: Το πρόβλημα υγείας και η «αποχώρηση» Καλογερόπουλου

Πάτρα: Σύλληψη μαθητριών Γυμνασίου για «συμπλοκή» εντός σχολείου

Πάτρα: «Παιδί θαύμα» ο Γιάννης από τα Καμίνια – Πήρε πτυχίο αγγλικών στην Πέμπτη Δημοτικού!