Ο Φειδιππίδης ημερίδα για Υγεία, Διατροφή και Ψυχολογία – Φωτογραφίες

Ο Φειδιππίδης βρίσκεται παντού και το απέδειξε με τη διοργάνωση μιας άκρως επιτυχημένης ημερίδας που αφορούσε κυρίως το τρίπτυχο Υγεία, Διατροφή και Ψυχολογία.

Φειδιππίδης Το πάνελ της ημερίδας που διοργάνωσε ο Φειδιππίδης

Οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο, έδωσαν «παρών» στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Τρέξιμο και Μαραθώνιος» που διοργάνωσε χθες ο ΣΜΑΧ Φειδιππίδης στη γεμάτη από φίλους του κλασικού αθλητισμού αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου.

ΦειδιππίδηςΦειδιππίδηςΦειδιππίδης

Το μενού περιελάμβανε θεματικές ενότητες-κύκλους, με θέματα γύρω από τη διατροφή, την ψυχολογία και την υγεία στην άθληση. Επί της ουσίας παρουσιάστηκε ο πρωταρχικός ρόλος που παίζουν οι παράγοντες Υγεία, Διατροφή και Ψυχολογία σε όσους τρέχουν συστηματικά, συμπεριλαμβανομένων κι όσων προετοιμάζονται για ένα μαραθώνιο και ιδιαίτερα για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στο τέλος κάθε κύκλου γίνονταν και ερωτήσεις.

ΦειδιππίδηςΦειδιππίδης

Ο πρόεδρος του Φειδιππίδη Αντώνης Κατσίκης μίλησε για το στόχο του συλλόγου να δρα σε πολλούς τομείς της κοινωνίας και του αθλητισμού πέρα από την απλή συμμετοχή σε δρομικούς αγώνες, ενώ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έκαναν η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Χαρά Σκουλαρίκη, η κλινική-αθλητική ψυχολόγος και πρωταθλήτρια μαραθωνίου Ματίνα Νούλα, ο καρδιολόγος Ανδρέας Μαζαράκης και οι ορθοπεδικοί-χειρουργοί Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και Θωμάς Ρεπαντής.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό Επιμελητήριο «Πρωταγωνιστής» Θεόδωρος Λουλούδης, ο οποίος με την ιδιότητα του σταθερού φίλου του δρομικού κινήματος, συνεχάρη τον ΣΜΑΧ Φειδιππίδης για τις διακρίσεις του, τις δράσεις του και τη μαζικότητα που τον διακρίνει ως Σύλλογο και δήλωσε πάντα κοντά στις προσπάθειες για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού.

ΦειδιππίδηςΦειδιππίδης Φειδιππίδης